torstai 11. heinäkuuta 2013

Valmisteluja loman alkuun

Tänään nukuin suht pitkään.... ainaki ku töihin joutunu nouseen viideltä ja tänään vapaa niin sain melkis yheksää koisailla ennen poikain heräämistä ja sitteki vielä puoli kymppiin köllistellä sängyssä. Poijat siinä kävi kans  ja sit piirtelivät ja toivat niitä näytille. Aamupala syötiin rauhassa ja sitte alotettiin siivous urakka, pojat esivalmisteli oman huoneensa ja ton meitin pikkumakkarin... eli lattiat tyhjiksi, että pääsin toimeen. Minä viikkasin kuivat pyykit kaappiin ja laitoin olkkarin valmiiksi. Poijat män pihalle ja minä tartuin toimeen. Esikoinen sitten tuumas, että kun oot saanu imuroitua nii hän tulee peseen lattiat. Hän sitte pesi lattiat, ainoastaan eteisessä piti vähä paikata sekä keittiössä, kun tuo tiskipöydän edusta on aina aika tahmanen vaiks siitä roiskeet aina heti siivotaankin. Juniori pesi molemmista vessoista lavuaarit. Minä sain siis keskittyä keittiön kunnolliseen pesuun, pöydät ja tasot ja muiden paikkojen siivoiluun. Juniori olis halunnu pestä pöntötkii, mutta eipä ihan vielä taida olla hyvä idea, kyllä ne pönttö aineet semmottisia myrkkyjä ovatten. Mutta nyt on siisti koti ja voi siis lauantaina alottaa loman ilman siivousta, jess!

Parit muutkin korvikset tuli sillon maanantaina väsättyä. Kummitätille enkelit ja toisen värisetkin enkelit. Kummitätin tytön tyttö oli särkenyt hänen edelliset enkelit ja häntä se harmitti kovasti. Juhannuksena siitä juttelimme ja lupasin tehdä hälle uudet. Tässä ne.


Pitsisiivet korumetallia, Swarovskin helmiäiset päänä (sävy puuteri) sekä Swaron Artemikset mekkona (crystal golden shadow). On nämä himpun isommat kuin edelliset, mutta en usko sen haittaavan, väri ainakin on juuri hänen.

Toiset tuli sitten samoilla aineksilla, eri värisenä ja erilaisilla siivillä, kun nuo pitsiset olivat viimoset. Nämä onkin toistaiseksi vailla ottajaansa.


Niin ja näihin väänsin koukut itte, kun alkoivat loppua niin noitakin vääntelin sitten muutamat tuossa koruillessa, että saan tehdä korviksia.... niihin kun tuntuu nyt olevan taas ideoita. Ja tässä vielä yhteiskuvassa molemmat.

Sitten on vielä yhdet korvikset, näitä en ole tehnyt itse. Nämä tarttuivat Pekan päivien kävelykatumarkkinoilta mukaan. Vähän jäi harmittamaan, etten yhtäkään hopeapitsikorua ostanut yhdestä toisesta kojusta, oli niin ihania. Mutta nämä ostin, olivat niin herkulliset ja näitä olisi ollut muunkin värisiä ihania herkkuja.


Kuva on otettu tosi läheltä ja ovat hurjan ison näköiset, mutta nuo lasikuutiot ovat 1 cm korkeat ja leveät. Lasinsulatusta olisi ihan mielenkiintoista itsekkin kokeilla. Myös riipuksia oli paljon, mutta vain nämä tarttuivat matkaan. Sekä lasiperhonen, jonka vein miehen siskolle, hän kun hoiti ne kissat ja toimitti sen poikain vaatelaukun perille, Kiitokseksi.

Nyt mä lähen suihkuun, peseen siivouksen hiet ja tomut  pois ja sitten teen loppupäivän jotain kivaa, mitä se on en vielä tiedä, mutta nauttia aion. Aurinkoista torstaita kaikille!

11 kommenttia:

  1. Aurinkoista torstaita myös sinulle:)
    Ihastuttavat nuo enkelit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo artemikset on herkkuja, suosittelen. Rakastan niitä ja varastossa lisääkin... mutta ku niitä niin vaalii ja odottaa sitä täydellistä ideaa. =) Eli niillä saa tehtyä upeita enkeleitä.

      Poista
  2. kauniita korvakoruja..mie täällä tuskailen tuon siivoamisen kanssa. taas pitäisi imurin varteen hypätä. vessan onneksi siivosin toissapäivänä samalla kun pyyhkäsin pölyt muualtakin kämpästä. että ottaa pattiin kun eilen satoi ni se miun siivoushan oli ihan turha..eli tänään uusiksi :( jos vielä saisin vaikx viikonlopun aikana sen pirullistakin pirullisemman suihkukaapin jynssättyä ni oispahan sekin taas pariksi viikoksi eteenpäin tehty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se hyvä puoli, että tuo mies yleensä jynssää suihkukaapin ja saunan. =) Muutenki minä se laiskempi siivooja.... mahtaisko johtua siitä, että sitte kans siivotaan ihan urakalla. Mies hoitaa tuon yleissiisteyden ja minä sitte huhkin hikihatussa välistä. ;D

      Poista
  3. On sinulla sitten reippaat apulaiset siellä.
    Ihanat enkelikorvikset ja nuo lasiset on myös todella nätit.

    Mahtavaa nyt se loman alku on sinulla lähellä, voit vaikka vähän hehkuttaa asiaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain olekin reippaita... kohta sit ei kiinnosta mikään ku ikää tulee. ;D
      Nuo lasiset on namut, ihanan sirot ja silti näyttävät, rakastuin niihin. =)

      Poista
  4. Ihan just se loma sulla onkin!
    Ihanat nuo ensimmäiset enkelit, tiedänpä minkälaisia helmoja vois seuravaksi ostaa..
    Kummasti sitä bongailee myös muiden tekemiä koruja omaan käyttöön vaikka luulis omissa varastoissakin olevan riittävästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi artemikset on tosiaan nii-iin herkkuja. ;D Suosittelen todella.
      Itellä ainaki on se, että jo ennen omaa koruilua ihailin muiden töitä, mutta nyt niitä arvostaa potenssiin kymmenen ja kun ne ei ikinä ole samanlaisia mitä omat niin niitäkin haluaa. =)

      Poista
  5. Hyvää kesälomaa :) ja mukavat nuo kukkaketo-korut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli tosiaan tuo loman alku vahvasti mielessä koruja tehdessä ja tämmöset tuli mielikuvasta kesäiseltä kukkakedolta. =)

      Poista
  6. Sinullahan ne vasta kiltit pojat on kun ihan vapaaehtosesti auttavat siivoamisessa. Meillä ei siivoomiseen kyllä muut käestä mitenkään, siinä on kasvatus mennyt pieleen.
    Ompa kummitädiltä sopiva lahja nuo enkelikorvikset. Nätitkin ovat.
    Minusta on niin ihanaa kun sinä jaksat aina kommentoida minulle, kiitos siitä.♥ Minä olen vähän laiskistunut tänä kesänä siinä hommassa. Aina ei vaan jaksa, vaikka lukemassa käynkin.

    VastaaPoista