lauantai 18. huhtikuuta 2015

Himoneulonnan tulos

Puolitoista viikkoa siinä meni ja sitten tämä puoli viikkoa että sai kuviakin otettua... ja sitten tietysti unohdin, että kun kuivumassa tuohon tuli pari "saumaa" unohdin ne oikoa. No ei se mitään haittaa... tää on ihana, ihana, ihana ja mun tekis mieli tehä perään heti toinen! Nih. Siis mun uus kevyt viileisiin kesäiltoihin suunnattu neuletakki...


Tänhän voi pistää kiinni huivineulalla... mies vaan oli sen verta malttamaton kuvaaja että en sitte alkanu sitä hakemaan kun hämärä hiipi sisälle ja piti siirtyä partsille kuvaamaan. Ja joo, mä oikee tälläsin vaatteilla itteni, kun oli tuosta testineulemekosta tarkotus saada kuvia... mutta se malttamaton äijä... ja tuumas että huomena ois aurinkoa ja hyvä kuvata päivällä. Veikkaanpa, että kuvat tulee ottamaan esikoinen kuitenki, hih. Kasvot kuitenkin rajasin pois, kun työpäivän jälkeen otin pienet päikkärit, käytiin juoksemassa, söin ja sitten suihkun jälkeen tulikin kiire juuri tuon valon takia että en viittiny sitä punottavaa pärstää laittaa pilaamaan muuten hyviä kuvia.


Tai tän voi pitää auki. Arvoin niin pitkään kun vaan voin että teenkö koon xs vai s. Otin kuitenkin sen s koon... hyvin olis riittäny xs. Mutta ei se haittaa tähän on ihana kietoutua. Ohje on maksullinen, ihana Meiju Knits suunnittelijana. Neuletakin nimi on Aureed ja heti kun tämän näin olin myytyä ja piti vain saada tuo testimekko äkkiä pois puikoilta ja tämä sille kaveriksi ja ihanathan nää on yhdessä.



Selässä on ihana pitsikaitale tuomassa sitä jotain tähän takkiin ja tuon pitsin sekä liepeiden muodon takia tähän ei tarvinnu tehdä muotoiluja. Tätä oli nautinto neuloa ja mietinkin tosissaan josko tekisin toisenkin toisen värisenä ja sillä xs koolla. Suosittelen lämpimästi tätä mallia. Saumattomasti ylhäältä alas. Juuri semmoinen ohje jota rakastan!


Lankana tässä sitä yhtä epäonnista neulepaitaa varten hankittu austerman steppi... puikkoina 3,5 mm pyörö ja joustimessa 2,5 mm. Painoa tälle ihanuudelle tuli 325 grammaa. Ohjeen mukaan olisi se mulla ollut kolme kerää riittänyt... mutta hiat olisi jäänyt todella lyhyiksi ja ei auttanut kuin soittaa Pirjoliisalle, löytyykö vielä kerä lisää ja olipa vielä niin hyvä tuurikin, että kahdesta jäljellä olevasta kerästä toinen oli samaa erää. Ihme kyllä, koska langat on tullut ostettua pian vuosi sitten. Onneksi tunnen käsialani ja valitsin ohjeen mukaista pienemmät puikot... tuosta olisi tullut nilkkapituinen jos olisin vielä isommilla puikoilla alkanut tehdä. Nyt vaan sitten mietin aloitanko toisen vai tekisinkö viime kuun sny-paketin huivin... sillä välin teen keskeneräisiä etiäpäin.

Ja koska tässä on taas menny vuosi ja huomenna tulee mulle yksi ikävuosi lisää ja blogille se tuli jo vähän aiemmin, niin eikös se olis aika jotain kivaa teille keksiä? Sitä kunnon arvontaa miettiessä, heitän pienen pika-arvonnan. Siinä aikaraja tulee sitten vastaan huomenna klo 23.59 siihen asti kerkeeä osallistua kommentoimalla tähän ja vastaamalla muutamaan kysymykseen:
1. Mikä väri on sinulle kevään väri?
2. Korvikset, rannekoru vai kämmekkäät?

Ja pistetään nyt tähän pieni kurkistus tuohon mekkoon ja juhlatunnelmaan... rekvisiitaksi piti ottaa juomakin käteen ja sitten tuo äijä ei suostunut kuvaamaan kunnolla... höh. Mutta eikö vaan olekkin ihan juhlalook näillä vermeillä?


Ihanaa viikonloppua kaikille!

18 kommenttia:

  1. AIVAN MAHTAVIA MOLEMMAT<3.

    VastaaPoista
  2. Limenvihreä ois mun väri. Kämmekkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin äiti. Onko se kone kuinka jumissa taas? =)

      Poista
  3. Kaunista <3
    Vastaukset:
    1. keltanen ja kirkas tai vaalea vihreä
    2. käsiin jotain
    Suuret onnittelut molemmille :-)

    VastaaPoista
  4. Oikein ihania yhessä nuo molemmat..kyllä himottais tuo aureed itseäkin laittaa puikoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna mennä vaan, nopeesti sen tekee ja on ihana. =)

      Poista
  5. Onnea, onnea! :D

    1. vaaleanpunainen tai mintunvihreä
    2. rannekoru

    Vautsi, tuosta mekosta tuli kyllä tosi hieno, sopii sulle kuin nenä päähän! Ja hieno on kyllä tuo neulekin! :) Sulla täytyy olla melkoinen "neulomisnopeus" (= silmukkaa minuutissa :D), kun saat noin isoja töitä lyhyessä ajassa tehtyä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihania ne on molemmat.
      Mutta niin tuo nopeus riippuu neulepinnasta yms... esimerkiksi tuossa neuletakissa oli nopeus simmonen 200 silmukkaa ja vajaa kymmenen minuuttia oikeaa, nurjassa meni vähä kauemmin. =)

      Poista
  6. Onnea kummallekin, blogille ja blogistille!
    Aika kiva tuo Aureed. Olen sitä sillä silmällä jo aikaisemmin katsellut, täytynee varmaan pistää malli mieleen.
    Kevääseen kuuluu ehdottomasti koivun hiirenkorvien kirkuvan vihreä ja kämmekkäät :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aureed on tosiaan ihana, suosittelen. Ei liian vaikea ja sopivasti pysyy mielenkiinto tehdessä. Plus että lopputulos on ihana päällä. =)

      Poista
  7. Hitsi miten hieno jakku ja mekko on aivan upea! Onnea molemmille:)
    1. Vaalean vihreä
    2. rannekoru

    VastaaPoista
  8. Onnea siulle että blogille <3
    Ihana tuo takki kyllä, eikä mekossakkaan valittamista. Siulle tuo väri kyllä passaa mahottoman hyvin.
    Kevvääseen kuulluu keltanen tai ompunvihiree ja kämmettimethän ne aina tarppeen on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ja kumarran. =)
      Mekon väri valittiin kyllä silleesti, että jonsei ois osunu mulle sopevaksi ois kaverille sitte passeli. =)

      Poista
  9. Onnea, onnea, onnea vaan! Teille molemmille:)
    Arvonta nyt paukahti ohi suun, kun meillä oli eilen netti pimeenä ja vasta nýt (ennen työajan alkua) pääsin koneelle kurkkaamaan. Mutta elämä on.

    T:Mustakissa

    Oikein mukavaa viikkoa sinulle ja toivottavasti ennätit edes vähän juhlistaa synttäreitä:)

    VastaaPoista
  10. Ihana jakku ja kaunis mekko :)

    VastaaPoista
  11. Ai hitsi, ei voi kuin ihailla :)

    VastaaPoista