keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Mukavaa postia...

Tänään vihdoin sain ärräpaketin. Se vähän aikaili tänne tulemista, kai siellä sisällä ollut kissa halus näin kevään korvalla käydä mualimalla enempikin. Voitin siis aiemmin Suden, apinamestarin arvonnassa kissalaukun. Kuvan perusteella odotin pienempää laukkua ja voi että olikin ihana ylläri, että tässä oli kokoa just hyvästi mun tarpeisiin. Tää on ihana, kuten Nellikin totes... minähän olen kaikessa mukana, joten pakkohan tästä oli kuvia sitten räpsiä.


Sanoinko jo, että tää ihana? Siis mä oon myyty ja heti piti tuolta sovinnaisemmalta mieheltä kysyä, että mitä tykkää, hänki sano että tää on hyvän näkönen. Olen hyvin hyvin onnellinen tästä arvonta voitosta, Kiitos Sude! Tuo ärräpaketti tosiaan olikin vähän haaveilevaa sorttia, tänne tuleminen kesti kaiken kaikkiaan kaksi ja puoli viikkoa... Viime viikolla sitä kävin kyselemässä, ei ollut tullut ja nuori tyttö katteli ettei näy heille saapuneiden listoissakaan. Kävin uudemman kerran ja sillon oli kauppias itse paikalla ja hän siitä soitteli ja kyseli, paketti laitettiin hakuun. Sitten myös Sude kävi kyselemässä lähetys ärrältä ja huppista, siellä oli sattunut vahinko ja paketti oli heillä saapuneiden hyllyssä. Sitten kun saivat paketin matkaan niin parissa päivässä tuli. Tänään kun sen noudin töiden jälkeen oli kauppias töissä ja hänen kanssaan juttelimme, että vahinkoja sattuu ja onneksi tämä päättyi hyvin. Paketissa oli jotain muutakin. Pyysin Sudea tekemään minulle virkatun Miisun, kun jouduimme luopumaan neitosesta. Nyt minulla on Miisun mukaan virkattu kissa, ihana sekin ja tulee varmasti unikaveriksi, kun ei ole Miisua enää peiton alla nukkumassa.

Ja Nellihän tykkäsi olla laukussa vaikka Miisun kanssa.

Ostin tänään myös tulppaaneja, kaksi päivää vapaata niin on aikaa niistä myös nauttia. Sovittelin sitten kuvia varten Miisua ja tulppaaneja ja eikös meidän kaikki mukana häärää siinä myös...


Kuvassa on myös tänään postista noutamani langat. Siitä enemmän hetken päästä. Ensin neiti kaikessa mukana... "purasen muuten ihan just..."


Ei onnistunut tulppaanien kanssa kuvaus, joten laitoin ne kirjahyllyyn paikalleen ja asettelin laukun, Miisun ja nuo langat... no vähintään siinä edessä pitää häärätä...


Mutta sainpa sitten yhden onnistuneenkin kuvan, ihanaa ja piristävää postia siis tuli meille.


Mutta joo, ennen lankoja vielä juttua neiti kaikessa mukana tempauksesta... Tänään siis menin kuudeksi aamulla töihin. Illalla vähän kuuntelin nukkumaan mennessä, että mitähän siellä häärätään kun ei asettunutkaan meidän muiden kanssa nukkumaan. No, ilmeisesti mies sitten sanoi Nellille eilen jotain mikä jäi hampaan koloon... Aamulla siis tulin keittiöön ja meillä oli hammastikkuja vähän ympäri keittiötä ja sohvallakin (ei ainakaan vielä ole käynyt ilmi Nellin niitä syöneen... toivottavasti ei)... mutta hampaan koloja oli siis kaivellut. Meillä on hammastikut olleet (yllättäen paikka kyllä vaihtui) keittiössä astiakaapin vieressä olevassa avohyllystössä... Jotain ilmeisesti mies väärin sanoi Nellille tänään päivälläkin, kun se täältä taas yllätettiin...


Levitteli sitten nuo kortit tuolta kun hammastikut katosi. Teini-ikä ihan selvästi ja temperamenttinen neitokainen. Vai mitä luulette?

Ne langat sitten... Niin tuossa männä viikolla mehtäemäntä laitto viestiä, josko pliis suunnittelisin jotain ja yritettäs yhdessä neuloa sitä. No mullahan sitten alko heti idea itämään ja langat sitten sain tänään, tilasin tarjouksesta Tapiolta. Kun sitä ei pysty sanomaan onnistuuko tämä. Katotaan mitä saadaan aikaan, saadaanko mitään.

Nyt mä istun kutimen kanssa soffalle, josko sais kohtapuoliin yhden isomman työn puikoilta poikkeen. On vielä helppo neule, niin voi samalla miettiä tuota ideaa valmiimmaksi.

Mukavia talvipäiviä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kiva että laukku miellytti. Tytär nappasi jo minun laukkuni, joten täytyy laittaa uutta tilaukseen =)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kyllä tuo laukku ja nuo kissat sisäpuolellakin:)

  VastaaPoista
 3. Ihana teini-Nelli!
  Tosi kiva tuo sun voittokassi, hieno kissaihmisen veska.

  VastaaPoista