sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän iltana...

Juu... Ei menny tänään niinku Strömsössä... Ois vissiin pitäny käydä siellä ulkoilemassa, jos olis meilläkin menny päivä hippusen paremmin tai ennemminkin ilta. Kaikki meni hyvin sinne iltapäivään, aamu oli mukavan rauhallinen ja juniorin treenireissun aikana kävin nappaamassa maitoa ja leipää lisää. Mieskin oli sillä välin heränny yövuoron jäljiltä ja ruokakin oli jo melkein valmis. Pojat paineli pihalle kavereiden kanssa ja me juotiin päiväkaffet ja saatiin päivitettyä viikon kuulumisia. Yövuoro viikolla kun ei juurikaan toisiamme nähdä.


Mutta sitten... Digiboxi päätti ottaa ja hukata kanavat ja eipä niitä tunnu löytävän... Eli tiensä päässä se laite alkaa olla. Sittenpä vielä tälle iltaa sattui somasti ja juniori onnistui rikkomaan esikoisen silmälasit... Ei sinänsä elämää tämä vain on... Mutta kun tässä nyt pitäisi säästää kesällä tulevaa TURHAAN tehtävää parvekeremonttia varten. Siitä nyt en jaksa enempiä kertoa, mutta eräs hallituksen päsmäri junaili tämän jutun niin, että suurin osa asukkaista pelkää parvekkeiden tippuvan hetkenä minä hyvänsä, totuus kuitenkin kuultu ihan tämän kyseisen ihmisen suusta, että hän AIKOO tehdä tästä talosta hienon. Mutta joo se siitä. Lisäksi tässä on näillä näppylöillä aika leikkauttaa Nelli... Eli aika vaikea säästää kun sattuu samaan syssyyn useampi muutaman sadan juttu.


Nyt sitten pojat nukkuu, minä kävin suihkussa...


... Nellin avustuksella...

... Keitin teetä, Muumimamman voimajuomaa valitsin ihan siitä syystä, että nyt sitä tarvitaan...


... istun soffan nurkkaan kutimen kanssa...


... vieressä tuo voimajuomatee ja jäätelöä...


... jalassa rakkaan ystävän minulle tekemät ystävänpäiväsukat jalassa. Kummasti sitä mieli piristyy tämmösestä hetkestä illalla ennen nukkumaan menoa. Tuo päivän paras hetki teelajitelma on myös ystävänpäivä muistamisesta, oli sielä muutakin... mm. mansikkasuukkoja, jotka mies meinas omia. Ja minttusukulaatia. Näitä sukkia siis käytän kyllä vaan itseäni hemmotellessa, ei näitä raaskii ihan jatkuvaan käyttöön ottaa. Kiitos sulle mehtäemäntä näistä!!!

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanat sukat sait<3
  Toivottavasti jostain putkahtaa muutama ylimääräinen ropo noihin menoihin.

  VastaaPoista
 2. Aikamoista sattumusta:-( ja ihanat sukat:-)

  VastaaPoista
 3. Sehän on Murphyn laki, että kaikki isommat rahanmenot sattuu yhtä aikaa =)
  Hyvää ystävänpäiväviikkoa sinulle ♥

  VastaaPoista