torstai 18. helmikuuta 2016

Päivän paras keskustelu

Tulinpa kertomaan teille keskustelusta miehen kanssa. Kaikki lähti tästä...Huomasin kaupassa jenkkilimsoja, monessa ohjelmassa juodaan Root Beeria ja nappasin sitten tuon tölkin mukaan mielenkiinnosta maistaa, kun tuntuu niin suosittua olevan. No kerta kokeilu kyllä riitti. On aika ällöttävän makeaa ja ei tuota osaa kuvailla. Mutta tuon juoman avattuani oli ensikosketus tuoksusta, että tämä on tuttu jostain lapsuudesta, mikä se on. Miehen maistettua ja haistettua kävimme hetken päästä seuraavan keskustelun:

Minä: Tuo haju on joku lapsuudesta tuttu, mutta mikä?
Mies: Niin on, mutta en kyllä saa päähäni mikä.
Minä hetken päästä: Se on ne varvassandaalit mitä sillon oli.
Mies: Jaa, en oo kyllä syönyt.
Minä katsoin miestä hölmistyneenä: No en ole minäkään!
Mies katsoi tovin takaisin, kunnes repesi: Niin siis mä luulin sun tarkottavan jotain karkkeja en oikeita varvassandaaleja.

Saatiinpa oikein makeat naurut sitten ja kun tämä meidän huumorintajumme on hiukan vinksallaan, mies tuumasi vielä: En tiennytkään, että teillä oli silloin niin tiukkaa, että jouduitte syömään varvassandaaleja...

Mies myös vaati minua lisäämään tähän "totuuden", mikä menee hänen mukaansa näin: meillä oli niin tiukkaa että jouduttiin syömään varvassandaaleja ja siskoni joutui syömään tupakantumppeja.

Tuo tumppi homma on sinänsä totta, että vuoden ikäisenä siskoni löysi jostain ulkoa tuhkakupin ja söi tumppeja sieltä. Lisäksi hän otti ja katosi mummoni pihasta samalla kertaa, etsittiin jo ihan paniikissa. Hänellä oli ollut neuvolakäynti ja oli saanut sieltä palapelin. Sisko oli sitten tumpit syötyään kiivennyt mummoni käyttämättömään yläkertaan tekemään uutta palapeliä.

Eli vaikka minä en toista kertaa juo Root Beeria, niin mukavia lapsuusmuistoja se kirvoitti päivän parhaan keskustelun lisäksi mieleen.

3 kommenttia:

 1. Miehesi kuulostaa tolkun mieheltä. T: Reiska Espoosta

  VastaaPoista
 2. Niin minustakin. Terveisin Ripa

  VastaaPoista
 3. Eikös tuo olekin hauskaa, että tulee muistoja lapsuudesta mieleen jostain ihan muusta. Hauskaa:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista