maanantai 29. helmikuuta 2016

Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa....

Tänään jälleen kerran jäin töissä hiuksista kiinni, vaikka ponnarilla olikin. Ne nyt vaan on olleet hetken aikaa niin pitkät, että jatkuvasti jossain kiinni ja toisekseen Nelli rakastaa hypätä mun ponnariin kiinni, kynnet selkään tottakai.... Aauuutss....
Pitkät on.... Puoleen selkään. Ja töiden jälkeen syödessä tuo meidän teinipaholainen iski taas kyntensä mun selkään ja kunnolla... Itku melkeen pääs ja hermot meni lopullisesti. Pikku torkut ja sen jälkeen google käyttöön. No nyt kyllä huomaa et hermot meni...
Nyt on kevyt olo ja ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Ensimmäinen kerta kun iteltäni hiukset leikkaan, vaikka muilta olen leikelly jo ainaki kakskyt vuotta. Tai siis olen itelleni otsista leikelly kun semmonenkin on joskus ollu, mutta en koskaan lyhentäny koko päätä ja reilusti. Enää ei ole kynnys tätäkään tehdä uudestaan. Tuunausta se tämäkin on. Mitäs mieltä ootte? Ja onko kukaan teistä itseltään leikkonu hiuksia? Ja kyllä se oli jo aikakin nämä pätkästä... Äitee ne viimeks kesällä leikkas... Ja huomaa heti tunnustakin että oli siinä huonokuntoista hiusta kovastikkin... Ihmekös tuo kun jatkuvasti jossain kiinni niistä ja Nelli niitä jäytänyt.
Muksaa viikkoa kaikille ja talvilomalaisille riehakasta lomaa! Meillä miesväki lomailee ja hyvät kelit on... Tänään ovat olleet luistemassa Pari tuntia ja pojat monta tuntia vielä pihalla. Nyt mä keitän kupposen teetä ja istun kutimen kans hetkeksi soffan nurkkaan.

6 kommenttia:

 1. Mites hoidit leikkaamisen?
  Määhän oon viimeset muutaman kerran ite leikannu ku en oo jaksanu kampaajalle jonottaa. Oon vaan nykässy hiukset ponnarille ja yleis-Fiskarseilla napsauttanu latvat poikki. Kyllä kelpaa! Uusiutuva luonnonvarahan tämä on :-D
  Ei vaan nähtävästi latvat tykkää noista Fiskarseista ku menee tosi nopeasti huonoon kuntoon. Tänään just varasinki ajan ihan kampaajalle, mutta 2vko pitää ootella ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö siis ponnari keskelle päälakea tiukalle, kieputin hiukset "pötköksi" ja naps. Auki, harjaus, uus ponnari ja kieputus toiseen suuntaa, naps. Sama vielä takaraivolle ja sit lopuksi ponnari takaraivolle ja tasasin siitä pisimmät ja sit harjasin hiukset eteen toiselle sivulle ja siitä vähä rikkoen pisimpiä lyhyemmäksi, sama toiselle puolelle. ;)
   Mulla on ihan kunnon leikkuusakset, yksi hyvä ystäväni ne mulle järjesti aikanaan... Olin hänen henkkoht kampaajansa. :)

   Poista
 2. ei ole omissa niin leikkelemistä XD. Enkä kyllä leikkaisi edes itseltäni, vaikka olisikin :D. Saisin vetää itseni kaljuksi sen jälkeen.
  Hienosti leikattu.
  Minä odotan soittoa kampaajaltani, että milloin on sairasloma hänellä ohitse. Joutui tämän kuun (helmikuun) ajan perumaan. Seuraava olis varattuna huhtikuulle, synttäreitteni kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muilta oon kyllä leikannu vaikka millasta mallia. Miesväkikin mun käsittelyssä aina kotona, kertovat vaan mitä haluavat. Ainaki tähän asti ovat olleet tyytyväisiä. :)
   Itelle tää tosiaan oli eka kerta. Tuota pituutta kuitenki niin paljo, että olis voinu kampaajalle korjauttaan mennä jos ois kauhee tullu... Muutenki aina ollu ponnari just ku liian pitkä, nii sillä oisin piilottanu kunnes oisin päässy. ;) oli siis plan b myös. :P

   Poista
 3. Voi kun oiskin niin pitkä tukka, että vois ite leikata. Mun kuontalo ei vaan kasva vaikka päällä seisois. Hmph.
  Tuo lyhyempi tukka on kivan ilmavan oloinen!

  VastaaPoista
 4. Mukavasti lyheni sun hiukset:)
  Mun heikot vauvantupsut leikkaa nykyisin tytär, ennen sitä miehen veljen vaimo ja ennenm sitä mun veli. Onneksi on kampaajaa ja parturia suvussa!
  Otsatukkaa on jyrsinyt joskus aiemmin itse..

  VastaaPoista