lauantai 26. marraskuuta 2011

Jotain kukkivaa tähän synkkyyteen

Nyt se sitten löysi lopullisen ulkomuotonsa. Eilen töiden jälkeen tiesin mitä alan tekemään ja siinä samalla se ohjautui itsekseenkin. Tässäpä ensimmäinen otos, joka oli pakko ottaa kun koru otti poseerauksen ihan itse sen pöydälle nostaessa. Väritys on vähän kehno, kun tuo päivänvalo on aika heikohkoa tällä hetkellä.


Karneolia, Swarovskeja ja amatsoniittia. Amatsoniittilehdet asettuvat kauniisti solisluiden paikkeille, karneolia 6 mm helminä sekä riipuksen kallankukkana. Nuo lehdet sitä paikkaansa ovat hakeneet, mutta nyt siis sen löytäneet. Lisää kuvia läheltä ja kokonaisena.

Sitten parit korviksetkin tuli tehtyä. Samanlaiset, mutta eri väriset. Ensimmäiset näytti niin kivoilta, että oli pakko tehdä myös toisen värisenä ne.


Nämä siis hopeoituja neliölinkkejä sekä Swarovskeja. Oli kyllä kivan näköiset ilman swarojakin, mutta minä ne halusin tuohon asentaa. Ja sitten punaiset samanlaiset.Enemmänkin näitä olis tehnyt ja versioinut, mutta kun nuo linkit sitten loppuivatten kesken. Pitänee laittaa ostoslistalle nekin. Joskus kesällä ne hankin, mutta eivät vain tätä ennen löytäneet paikkaansa. Mutta niinpä se tuntuu usein olevan, johonkin ihastuu, mutta ottaa pidemmän aikaa ennen sen paikan löytymistä.

Tänään pääsin pitkästä aikaa käymään Helmisatamassakin. Tuli ostettua hopealankaa, oli kivaa timanttileikattua. Saa nähä kerkeekös sekin hautua tuolla tummaksi ennen idean tuloa. Helmiäislasihelmiäkin tuli kuutta eri väriä nauha ostettua. Jotain ideaa mielessä, mutta saa nähä mitä niistä nyt sitten tulee.

Nyt mä jatkan vapaa päivän viettämistä, kun huomenna taas työt kutsuu. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti