tiistai 29. marraskuuta 2011

Tirstai

Hehee, vihdoinkin sitten onnistuu oikein villasukan kantapää. Eipä kylläkään sillä ns. perinteisellä tavalla. Kun en mä sitä saa mieleen... kröhöm, lähinnä onnistunutta on ne juniorin sukat tuossa aiemmin, sen jälkeen kaikki on kuus tai seittemän yritystä on menny purkuun. Mutta sitten näin ihan vaan kuvan toisenlaisesta kantapäästä ja hupsista, tajusin siitä idean heti ja sehän ihan oikeasti onnistui... jiihaa! Mutta vasta toinen sukka valmiina, joten kuvaa ei tulossa vielä. Mutta parasta on se, että tota mä en unohda.

Sitten vähän koruja taas väliin. Olen jo pidempään miettinyt avainnauhan tekoa kaulaan. Nyt sitten ne lauantain shoppailut innosti tekemään, kun oli niin upeita helmiäislasihelmiä uusissa väreissä. Ostin niiden jouluisten punaisten lisäksi liiloja ja punertavan ruskeita. Niistä sitten tuli tämä.
Paksua papuketjua, helmiäislasihelmiä, ympyrälinkki sekä isohko lukko, johon saa avaimet riippumaan. Tässä siis helmissä kaksi eri lilan sävyä sekä ne ruskeat. Valitettavasti nämä kuvat olikin aika sumeita ja tuo värikään ei näy kunnolla. Vaikka itse sanonki, tästä tuli hitsin hieno.

Sitten parit korviksetkin tuli väkerreltyä tuossa.Liiloja ja harmaita makeanvedenhelmiä, kolmion mallisia kirkkaita siemenhelmiä nappimallilla. Päätin vain kokeilla onnistuuko vääntää tuo lanka ympyräksi helmineen... onnistui ja tulikin ihan kivat, suht sirot korvikset.Toisena taas enkelit, onhan joulu jo tulollaan. Lamppulasihelmet, metallisiivet ja tuo tuntematon kivihelmi. Nämä on isot ja näyttävät koukkumalliset korvikset.

Muistakaahan tuo adventtikalenteri arvonta. Sunnuntaista siis lähtee uusi kierros, tälle kierrokselle kerkeää vielä lauantaina ilmottautua. Sivupalkissa siis linkki suoraan tuohon arvontaan.

Että näin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti