perjantai 18. marraskuuta 2011

Perjantaita!

Nyt oon ollu reipas. Sain kolme paria korviksia valmiiksi ja sen kaulakorun niskaosan kanssa päätöksen tehtyä. Kaikki on vielä kuvattukkin... valitettavasti vaan taas pimeän aikaan. Yritin vähän erilaisia kuvia ja alustoja, mutta en ole mestarikuvaaja ja sit taas en jaksa kaikkia kuvia alkaa käsitellä, että näyttäisivät paremmilta. Mutta toivottavasti saatte näistä jotain irti.

Ensin kahdet korvikset työkaverille. Hänellehän tein kaulakoruja tuossa syyskuussa, ne ovat tässä postauksessa. Siitä ensimmäinen ja kolmas kaulakoru. Tässä ensimmäiseen tehdyt.
Sydämet riipusta mukaillen ja yksinkertaisesti pyöreään linkkiin kaulakorussa käytettyjä helmiäislasihelmiä jokaista väriä yksi roikkumaan. Nappimallia nämä. Nämä eivät olleet sitä mistä alunperin puhuimme, mutta kun aloin niitä toteuttaa nämä puskivat väkisin esiin ja työkaverini oli näihin tyytyväinen. Näiden perusteella sitten tänään aamulla töissä sain idean toiseen kaulakoruun ja sen menin hänelle kertomaan ja toteutukseenhan ne meni. Tässä ne.


Nämä siis koukussa. Renkaassa valkoiset makeanvedenhelmet, joista valitsin mahdollisimman pisaran malliset ja laitoin ne vielä alemmas, ympärillä neljä taivaansinisen sävyistä makeanvedenhelmeä. Vastaavat juuri mielessäni kuvana ollutta ideaa. Siniset ympäröivät nätisti valkoisen. Valitettavasti tämä oli ainut jokseenkin edes onnistunut kuva näistä.

Sitten Sydämmellistä menoa korviksien merkeissä.
Sydän korupohjassa sininen lasikristallisydän ja tummemman ruskeat ja vaalean ruskeat (olikohan shampanjan sävyiset) Swarovskin biconet. Nuo vaaleammat vaan oli aika vaikeasti saatavissa näkyviin kuvatessa. Mutta tuo alin kuva on aika onnistunut.

Ja sitten se kaulakoru, jonka niskan kanssa pähkäilin ylitse viikon. Tänään se sitten vain tuli ja tässäpä se.

Valitettavasti tuo ihana hohto ei näy kunnolla noista lehdistä, jotka ovat lasia, lisäksi hematiittia ja tuossa riipusosassa alimmaisena onyx. Väleissä kuningasketjun solmut. Tästä tuli näyttävä kokonaisuus. Nämä lehdet haki paikkaansa tosiaan pidemmän aikaan. Lähtivät vain mukaan kun olivat niin ihanan näköisiä ja en todellakaan tiennyt mitä niistä lopulta tulen tekemään.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana toi kaulakoru!! tilaukseeen! :D toka kuva sydänkorviksista, love it! jokku tollaset tummat tai punaset olis hienot! -elina

    VastaaPoista