lauantai 10. maaliskuuta 2012

Helmiä taas pyöritelty

Tänään olin aamun töissä ja kun pojat on kipeinä olen nukkunut todellista koiranunta, pienikin inahdus niin kärppänä pystyssä. Nukuin sitten pienet päikkärit ja olen tässä pyöritellyt korua mielessä, Lilalle langasta ja nyt kun menin sänkyyn iski salama. Tiesin heti että näin sen tulee olla. Pahoittelen vain kuvia, todella huonoja kun tuo päivänvalo kerkesi karkaamaan.


Rannekorun pohjana on Lilan lasten horoskooppi merkit sekä iät. Lisäksi kauniita tumman liiloja makeanvedenhelmiä. Linkitin helmet ohuella hopealangalla ja pieni pätkä ketjua säätövarana sekä ketjun päässä vuorikristallihelmi. Nämä kivet on valittu horoskooppien mukaan, ainoa vain että tietoa löytyy sen miljoonanlaista mikä kivi on minkäkin merkin onnenkiveä. Itse kokosin nämä kivet sen mukaan, mitä mainittiin monella sivulla. Ainakaan itse en löytänyt yhtään ns. virallista listaa näistä kivistä.


Ikä vaikuttaa siten, että vanhimman lapsen kiveä kolme helmeä, keskimmäisen kiveä kaksi ja nuorimman yksi. Isoveli siis on suojelemassa molempia nuorempiaan. Tässä pikkuveljen ruusukvartsi kukkahelmi isoveljen akaatin suojeluksessa, akaateista valitsin botswanan akaattihelmet, koska ne ovat niin kauniita ja yksilöllisiä omasta mielestäni.


Tässä siskon jaspikset ja tietysti se isoveli siellä mukana ja tuo vuorikristalli. Vuorikristalli taisi olla jokaisen merkin onnenkivenä jossakin, siksikin se soveltui tähän koruun vallan mainiosti. Tämä siis lähtee Lilalle heti maanantaina. Toivottavasti miellyttää yhtä paljon kuin revontulen lanka miellytti minua.

Toinen tämän viikon koruista on avainnauha. Pyydettiin pelkillä helmillä ja yllättäen haluttiin samaa väriyhdistelmää joka löytyy äitini avainnauhasta. Kahta eri liilaa sekä ruskeaa.
Helmiäsilasihelmiä, siemenhelmiä sekä hopeanvärisiä putkihelmiä vähän keventämässä tunnelmaa. Tämäkään ei saa oikeutta kuvissa, ehkäpä omatkin avaimet killuvat pian vastaavassa nauhassa. Toivottavasti vastaanottaja tykkää myös, vaikkakin jos ei tykkää niin tässähän minulle on sitten itselleni nauha.

Tällä hetkellä on taas puikoilla jotain. Tässäpä pieni välähdys siitä.


Sain myös haasteen tällä viikolla, siihen vastailen huomenna ajatuksen kanssa. Lisäksi esittelyä odottaa salaisen kirppisystävän paketti. Siitä löytyi erityisesti kaksi luovuutta ruokkivaa juttua.

Nauttikaa tulevasta sunnuntaista, minä taidan leikkiä hoitajaa... miehellekkin kun nosti tässä illan mittaan kuumeen. Onneksi esikoisella taitaa huomenna olla jo kuumeeton päivä ja hyvällä tuurilla juniorillakin. Mikäli mies jaksaa poikien kanssa pari tuntia kuumeesta huolimatta, ajattelin myös poiketa kirpparille. Josko sieltä löytyisi jotain kivaa. Ja ehkäpä muutama korukin syntyy, ovat taas tuolla aivoissa pyörineet karusellia sen verran, että alkaa selkeytyä mitä sieltä on tulossa.

2 kommenttia:

  1. Oi ja voi! Näyttää todella kauniilta :) Ihanaa päästä pian hypistelemään tuota ihanuutta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei tauti kellistä muakin, niin huomenna menee postiin. Nyt vähän kutettelee jo kurkussa ja jos miehelle tulee kuumetta tästä taudista tulee sitä mullekkin, vaikka yleensä mulle ei tuu kuumetta.

      Poista