torstai 29. maaliskuuta 2012

Viheriätä esittelyssä!

Vihdoin sain kuvattua ihanaa keväistä vihreätä. Sain kaiken jo maanantaina valmiiksi, mutta iltavuorot on syöneet päivänvalon. Niin, puikoilla oli jälleen kerran kolmiohuivi, tällä kertaa alkuperäinen fifi. Ja tämä onkin mielestäni ainakin itsetekemistäni kauniimpi malli. Eli tuo fifi3 on nyt sitten kotia vailla.

Tässäpä huivia pitelee tänään seitsemän vuotta täyttävä esikoiseni.


Sitten se vihreä tähän liittyvä. Kun minulla sitten oli vielä kaksi isoa rintaneulaa, huomasin sen olevan hyvä kiinnittäjä näille ihanille jättihuiveille. Tuohon revontuleen olen yrittänyt miettiä myös, mutta ei ole vielä selkiintynyt mitä helmiä oikein käyttäisin. Tässäpä sitten juniori mallinukkena, eipä kyllä huomaa laisinkaan koko poikaa tuolta huivin sisältä.


Yksi Swarovskin bicone keskellä sekä vaijerissa vihreää onyxia ja mattaista säröakaattia reunasta reunaan. Yksinkertaista mutta kaunista. Ja vielä kuva, jossa näkyy tuo huivin pitsimalli kunnolla.


Tässä mallissa siis salmiakit oikeassa asennossa, kun  tuossa kolmosessa ne ovat enemmän lappeellaan. Mä oon oikeen intoutunut noitten huivien kanssa ja koko ajan kattelen uusia malleja, revontulia tulee kyllä tehtyä, lankaa odotellessa. Siskolle ja äitille pitää tehdä, itelle toisen värinen ja yksi tulee miehen  vanhimmalle siskolle, kiitoksena hoitoavusta. On aina sillon tällöin meillä lapsenvahtina, kun sattuu tarvitsemaan. Tänäänkin tulee minut päästämään kurssille, kun mies on iltavuorossa.

Esikoisen synttäreitä sitten juhlitaan lauantaina, ensin pari tuntia hulinaa ja vilskettä kavereiden kanssa, parin tunnin tauko (juniorin päikkäreitä varten) ja sitten sukulaisia. Että voi olla päivitykset tältä viikkoa tässä. Blogillakin on pian yksi vuosi täynnä, arvontaa olis tarkoitus, mutta kun en tiedä mitä sitä laittais palkinnoksi tällä kertaa. Kun eihän tämä enää ole pelkkä korublogi, kun noihin muihinkin käsitöihin sitten menin hurahtamaan. Onko ehdotuksia mikä olisi hyvä palkinto?

Nyt lähden ruokkimaan lapset. Hyvää loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kaunis huivi :) Ihana tuo lapsesi kun ihan hukkuu tuonne huiviin!
  Onnea esikoiselle synttäreiden johdosta :)
  Joku koru olisi kiva palkinto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen muuten auttoi pingottamisessa ja kehyi minua hyväksi kutojaksi. Tuumasi, että mummu ei ole yhtä hyvä, kun ei tee tällaisia huiveja. Äitin oli kyllä pakko korjata, että kyllä mummu on parempi, hän vain tekee ennemmin sukkia ja lapasia. =)

   Korua olen itsekkin miettinyt, mutta ei ole oikeen hyvää ideaa tullut. Ideoita kyllä on, mutta ei palkinnoksi sopivia mielestäni. Pitää vielä miettiä.

   Poista