keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Salaisuuksia sairastelun lomassa

Niin vain kävi, että tauti sitten iski ja kaatoi totaalisesti meikäläisenki. Meillä siis sairastetaan influenssaa ja voi elämä mikä tauti. Esikoinen selvis helpoimmalla, oli jo sunnuntaina kaverin synttäreillä ja sinne tekaisin kortin, näistä värkeistä pitäisi tehdä esikoisen synttärikutsut, kun vaan jaksaisi johonkin ryhtyä.


Sitten tämä minun Salaisuus. Eli salaisen kirppisystäväni paketti. Tämän kyllä sain jo viime viikolla, mutta en ehtinyt sitä kuvailla ja tosiaan olen nyt kaksi päivää ollut vuoteen omana. Pahimmillaan oli kuume 39,6 ja tänään on heitellyt alilämmöstä kuumeeseen. Että ehkäpä tästä toetaan. Yleensähän minulle ei kuumetta edes nosta ja siitä olen kyllä onnellinen.

Mutta asiaan. Salainen kirppisystäväni oli siis Maija Minilace-blogista. Tämä oli paketoituna.


Ja sisällä oli vaikka mitä kivaa.


Oli muistettu koko perhettä, kissoista lähtien. Itku vain pääsi, kun kissoille oli häntäleluja neljä, yksihän on nyt joukosta poissa. Pojille oli penaalit, joissa oli värikynät (juniorilta vain kynät pois, koska harrastaa tällä hetkellä seiniin piirtelyä, niin saa kynät vain valvotuissa oloissa) sekä toisessa pääkallo aiheinen silmälappu (meni juniorille) ja toisessa nahkainen tähti kaulanauhassa (se esikoiselle).Ihana Maijan itsensä tekemä savitaulu.


Keraaminen sydänrasia enkelinsiivillä, täynnä korujuttuja, joista yhdestä muodotuu jo kovaa kyytiä ideaa mielessä.


Todella kaunis perhonen, tehty sulasta. Tämä on pinni, valitettavasti kiinnitys vain on todella luja, koska tämä olisi mielestäni omiaan rintaneulana.


Lisäksi oli siis tuo kuvassa näkyvä kirja, neljä pöytätablettia (ovat tuossa kuvausalustana, näyttäisi yhdeltä, mutta neljä niitä on), Mikki pullon- ja viinipullon avaajat, suklaakasvonaamio sekä fazermint suklaata, slurps!

Nyt painun pehkuihin, alkaa kolotus ja särky, joten kuume on taas nousussa. Nauttikaa te muut näistä keväisistä päivistä, minä katselen ikkunasta ulos sängynpohjalta.

Niin ja tervetuloa uudet lukijani.

4 kommenttia:

 1. Oletpa todellakin saanut ihanan paketin! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin oli ihana. Parantua tässä jo haluaakin, ei enää jaksaisi kolotusta ja särkyä jonka kuume aiheuttaa. :(

   Poista
 2. Hauska paketti, varmasti jännittävää tutkia sisältöä. :)

  Pikaista paranemista, yritetään taas treffata kun taudit on selätetty. :)

  - J -

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että pidit lähetyksen sisällöstä. Innolla odotan näkeväni sen korun, joka odottaa "hautomossa", jonka sitten aikanaan loihdit.
  Pidän peukkuja pikaiselle paranemiselle! Toivottavasti namit helpottivat ainakin hetkeksi oloa. :) Hyvää kevättä!!

  VastaaPoista