sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sain Hyvän Mielen Haasteen

Hyvän mielen haaste tulla tupsahti minulle Seijastiinalta. Haasteessa kuuluu kertoa keneltä sen on saanut, linkin kera, listata hyvän mielen aiheuttajia sekä jakaa haastetta vähintään viidelle blogille eteenpäin.

Omia hyvän mielen aiheuttajia miettiessä tuli jo hyvä mieli. Päätin valita asioita jotka ihan viime aikoina ovat saaneet minut hyvälle mielelle, suurin osa näitä, mutta myös asioita, jotka nostavat aina hymyn huulilleni. Ja asiaan.

1. Ensimmäisenä pidemmän aikaa vaikuttanut asia: kun esikoinen saattaa ihan yllättäen tuumata "äiti, mä rakastan sua" tai juniori yllättäen tuumaa "äiti mä oon sun kaveri" halauksen kera.

2. Toisena Kissamme ja niiden vaistot. Etenkin tästä tosiaan oiva esimerkki Miisu. Nythän on jo reilun kuukauden melkein asunut sylissäni, kun otti Maijan paikan itselleen. Muutenkin nuo kissat selkeästi huolestuvat, jos jollakin meidän perheessä on paha olla ja tulevat lohduttamaan.


3. Seuraavana onnistuminen käsitöissä. Kuten olen kertonut, en ole ennen innostunut ohjeista tekemisestä. Se on osittain johtunut siitä, etten ole jostain syystä osannut lukea niitä oikein, mutta nyt sekin onnistuu ja siitähän seuraa hienoja käsitöitä. Kuten tämä revontuleni, josta olen erittäin onnellinen ja jopa ylpeä onnistumisestani.


4. Kun onnistun tekemään korun, joka saa vastaanottajan kasvot hehkumaan. Tulee suunnattoman hyvä mieli siitä ilmeestä, kun koru on sitä mitä toinen odottikin.

5. Musiikki. Itsehän en taida mitään soitinta, mutta musiikki yleensäkin. Esimerkiksi yksi laulu, joka on aina pakko kuunnella kun olen selättänyt migreenin, se hyvä olo siitä että se on ohitse ja joku on kyennyt sen pukemaan sanoiksi. Green Day ja Give me novacaine.

Nyt on pakko myös mainostaa hiukan, josko joku toinenkin ihastuisi tämän bändin musiikkiin ja pojat pääsisivät eteenpäin, koska minusta he kuuluvat ihmisten tietoisuuteen. Tuli hyvä mieli, kun kuuli heidän uusimman biisinsä ja huomasi kuinka he ovat kehittyneet. Tähän bändiin itse ja mieheni tutustuttiin sattumalta. Toissa kesänä Helsingissä Green Dayta katsomassa ollessa, satuimme samaan seuraan tämän bändin kitaristin kanssa ja meillä oli oikein hauska ilta hänen ja ystäviensä kanssa. Opaque Buff on nyt myös radio Rockin Rockstarba kisassa mukana uudella biisillä, Sinderella.

6. Kesällä tehtävät picknikit perheen kanssa. Hyvää evästä, kahvia ja mehua sekä ulkopelejä... oi joi joi. Saippuakuplia tietysti.

7. Ystävät, koska pitkäkään aika ja välimatka ei sitä sidettä pysty katkaisemaan. Tiedän aina, että siellä on joku joka kantaa jos omat voimat ehtyvät. Myös he tietävät, että minä olen täällä valmiina ottamaan kiinni ja tukemaan ja hyppimään riemusta.

Apua, näitä oli mielessä enemmänkin, mutta nyt katkesi ajatuksen juoksu totaalisesti. Toivottavasti ei tuo tauti iske minuunkin. Mieheni nimittäin sano, että on ihan höntti olo. Ei aivot toimi. Mutta mennään nyt sitten näillä listatuilla ja sitten ne haastettavat:

Projekti positiivisuus
Pieni ilo
Lilan Luomukset
Minilace
Hyvää & kaunista

Sitten vain odottamaan kuka mahtaa tarttua haasteeseen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta; otetaan vastaan. Hyvän mielen tuojia on paljon, joten hieman on mietittävä ja ehkä jopa karsittaa listaa. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kiitos paljon!!!!! <3
    Sain ihanan paketin!!
    Ja kaulakoru oli kyllä niin kaunis ja aurinko paistaa ja oih ja voi!! Elämä on ihana! :)

    VastaaPoista