lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kevät on jo pitkällä, bongasin nimittäin ;D

Havahduin ääneen tänään, piti oikein kuunnella ja kyllä. Katselin ja katselin ja sieltä se löytyi viiden joutsenen aura ylitti meidät tänään. Ihanaa, kohta se on kesä!

Elämä tässä alkaa jo voittaa. Onneksi, on tuo influenssa sellainen tauti, ettei sitä toivoisi pahimmalle vihamiehellekkään. Toivottavasti voimat palautuvat pian ja pääsee normaaliin elämään kiinni. Tässä hujahti pari kolme kiloa painoakin pois ja uskokaa pois se ei ole hyvä. Olen muutenkin sitä mieltä, että nyt on hyvä ja ei saa mennä enää alaspäin, mutta nyt se sitten vähän meni. Onneksi uskoisin sen tulevan takaisin pian siihen missä on hyvä. Toinen valitettava asia on, että mulla on kohta pelkät nahkapussit... kun se paino lähtee noista tisseistä ensimmäisenä. Ja arvatkaapa mihin se tulee takaisin, no vatsaan tietysti, ei sinne minne kuuluu. Jahas, on näemmä taas huumorin kukka vähän vinksalleen kasvanu... tukikeppiä suoristamaan siis, että juttujen taso pysyy edes himpun järkevämpänä.

Sen verran olen saanut aikaiseksi tässä, että se keskeneräinen kudelma on valmis. Siitähän uupui enää hihat tuon taudin tehdessä täyskaadon, eli ei paljon ollut kesken. Mutta tässäpä Kati eestä ja Kati takaa.Himpun olisi ehkä saanut pidempi olla. Tätä lähdin tekemään tällä ohjeella. Lankana minulla vain oli Dropsin Alpaca. Tarkoitus oli tehdä myös puuvillasta kesäisempi ja viileämpi versio, mutta niistä langoista tulee jotain muuta. Ai miksikö, no siksi, että tämä malli ei ollut minulle hyvä näin. Tässä olen jo fiksannut reilusti tuota, kyljistä olen pienentänyt reilusti tuota, kun näytti ihan säkiltä päällä, nyt se kuitenkin istuu päälle ja fiksauskin onnistui ihan siististi. En sitten tiedä tuleeko tuosta toisesta sopeva, vai otinko liian pienen koon seuraavasta mallista, kun tuo puuvilla ei sitten joustakaan niin paljoa mitä villalanka. Saa nähä kuinka akan käy.

Tuosta Maijan kirppispaketista taitaa syntyä jo tänään tai viimestään huomenna ensimmäinen koru. Siellä oli meinaan se yksi juttu, joka sai nystyrät pyörimään. Suurinpiirtein tiesin heti mitä on tulossa, mutta yksi juttu oli vähän auki, mutta eilen illalla iski salama ja olikin taas ihan selvää miten sen teen. Voin kertoa, että taitaa tulla mahdollisesti aika erilaista mitä minulta yleensä tulee.

Nauttikaa keväästä ja viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. Ihana väri! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanan lämmin, tein tuon arkikäyttöön on niin hyvä töissä työvaatteiden alla. Mutta tuli siitä sen verran hyvä, että kehtaa pitää kyllä julkisestikin arkena. ;D

   Poista
 2. Minäkin pihalla käydessäni tänään kuulin joutsenet. Äkkiä sisään, kamera mukaan ja matkaan. Tiesin, että ne yleensä pysähtyvät läheisellä pellolla ja siellä ne nyt olivat - 7 kaunista valkeaa lintua ja toivat kevään tullessaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä oot saanu oikeen kuvia. Mä sain joskus soidinmenoja nauhalle vanhempieni luona, mutta valitettavasti se video meni vanhan koneen tiltattua saman tein kun sen kerkesin sinne siirtää ja en vielä levylle asti. =( Mutta sekin on aika hurjaa meininkiä, sai itekki olla vähän varuillaan.

   Mutta kyllä olemme kaksissa naisissa todistaneet kevään olevan juuri nyt täällä, vaikka se heittäisi taivaalta vielä pieniä mummoja. ;D

   Poista