perjantai 1. maaliskuuta 2013

Vimma saada valmista ja välähdys

Kyllä, nyt on parikin valmista. Neuleessa oli äkkiä valmista vaihde ja hyvä niin, sen verran oli puuduttavaa sileän neulomista, että jos tätä olisi alkanut muuten tehdä ei tästä olisi välttämättä koskaan  tullut valmista ja tästä kuitenkin tuli ihana.... ehkä lanka hiukan luksusta arkikäyttöön, mutta pitäähän sitä vähän olla arjessakin.

Tämä oli ainoa ohje joka vuoden ensimmäisessä Modassa iski, joten jätinpä tälläkin kertaa lehden ostamatta ja kopioin ohjeen itselleni. Poiketaan nyt sitten hetkeksi tuohon lehtien ostamiseen. Minähän en tilaa yhtäkään lehteä, ostan käsityölehtiä mikäli tuntuu olevan useampi kiinnostava ohje, ne kun on niin pirun kalliita ostella. Muutenkin harvoin tulee ostettua lehtiä, niissä kun on nykyään mainoksia enemmän mitä lukemista, lehden pitää siis olla oikeasti kiinnosta ja kiinnostavaa asiaa että se minulle matkaan tarttuu. Ja onneksi on työkaveri jolle tuo Moda tulee, saa lainata tarvittaessa lehteä. Mutta palataanpas takaisin neuleeseen.



Ohje siis Modasta 1/2013 malli nro 21 Neulekeeppi. Lankana ohjeen mukainen Sublime Lustrous Extra Fine Merino Wool... värikin ihan mallissa käytetty tummanpunainen.... nii-in, aika kaukana siitä punaisesta tämä väri eikö vain ja lehdessäkin ihan erivärinen kuvassa vaikka siis samaa lankaa. Tähän tilasin langat Neulenettikahvilan kautta ja kun langat tuli, tuli tekstiviestissä kehoitus tulla katsomaan lankoja, mutta vaikka ei olleet sitä punaista juurikaan nähneet otin ne kuitenkin, ihan kaunis väri näes. Kurkataas vähän vielä lähemmin tuota etuosaa....


Kyllähän nuo lehdykät oli sitten hankalia kuvattavia, mutta net on oikeesti tosi kivat. Tosiaan ehkä vähän liikaa pelkän suoran neulomista mun makuun, mutta kun mä halusin tämän ja yllättäen ostin ohjeen määrän lankaa ja sitähän sitten taas kerran jäi. Jotain pientä kivaa niistä melkein kahdesta kerästä tulee tehtyä.

Sitten eilen välähti. Oltiin oltu kyläilemässä ja siinä puoli horteessa soffalla yhtäkkinen ajatus.... hei mullahan on sitä 0,8 mm timanttileikattua hopealankaa pari pätkää. Eli sitten vain pihtejä kaivamaan ja testaamaan. Kerta laakista onnistuikin. Sydämelliset korvikset, jotka ei vieläkään net jotka tuohon kuvissakin kaulassa olevaan sydänketjuun suunnittelin.


Tästä muhii ihan ketjuideakin, pitää vaan hakea sitten tuota lankaa, kun nyt on hopealangoista 0,8 mm kaikki käytetty. Ja jotenki millisestä epäilyttää, että tuleeko liika isoja ja ohuemmat ei taatusti kestä. Pienet ja söpöt näistä tuli.


Ja tässä vielä näkyy tuo miten sitten killuvat korvissa tuolleesti vinottain. Yks toinenki idea muhii, mutta ku en raski hopealla yrittää het vaa pitäs harjotella, mutta ku hopeoiduista sitte taas on ne ihan ohuet lopussa. Eli koruvärkki ostoksille pitäs tästä lähteä.

Käytiin miehen kans keskiviikkona kattomassa 21 tapaa pilata avioliitto ja täytyy sanoa, että olihan se oikeesti tosi hauska, suosittelen!!! On siis menty nyt aika hyvin, kun pojat lomailee mummilla ja papalla. Kerranki päästään leffaan kahdestaan, ettei molemmat erikseen yksin tai omien kavereiden kanssa ja muutenkin kaikkea sellasta mitä yleensä ei päästä kaksin tekemään poikien takia ja kivaa on ollut.

Oikein ihanaa viikonloppua teille, mun on pakko tarttua toimeen kun huutelu kuuluu tuolta minun aarrelaatikoistani.

15 kommenttia:

  1. ihania tekeleitä taas kerran. Mukavaa myöskin tuo, että olette saaneet miehen kanssa yhteistä aikaa. Meillä pyritään siihen että parin kolmen kuukauden välien ollaan ainakin edes vaikka päivä kahdestaan ja hoidetaan vaikka kahdestaan pakollisia asioita. Onneksi noita innokkaita mummoja ja ukkeja piisaa lapsilla yhteensä 11 joten kauppareissut onnistuu kyllä useimmiten ihan suunnitelmien mukaan kahdestaan ilman sen kummempia järjestelyjä..Mie en tuota leffassa käyntiä osaa jotenkin harrastaa. tarttee varmaan opetella uudestaan sit......no u know..sadan vuoden päästä :D heehe..tai no ei vältsi kun vuosi mutta silti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo leffa on yleensä mies yksin tai jompikumpi meistä esikoisen kanssa. =) Kyllä se aika vielä koittaa sullekkin. ;D
      Meillä kun on kaikki vähän kauempana, nii sitte ei jatkuvasti viitti parilta ihmiseltä kysellä. Meillä kyllä menee tosi hyvin koko perheelläki kauppareissut. Pojat ei hermostu ku saavat pyöriä hetken leluhyllyssä ja se riittää että saavat katella. =P

      Poista
  2. Onpas ihania taas! :) Ja voi, tuo neule! Vois sopia minunkin taidoilleni, olis niin hieno! Juuri sain pari juttua valmiiksi, ehkä vois kokeilla tuota seuraavaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan kokeilemaan. =)
      Mutta se voi alkaa tosiaan tuntua tylsältä ja herättää ajatuksen, eiks tää ikinä lopu. ;D

      Poista
  3. Söpöt sydämelliset :) Voi kun tuo hopealanka lisääntyisi säilytyslaatikossa itsekseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, kun olisi laatikko, joka korvaisi kulutetun uudella. ;D

      Poista
  4. Kivaa, ihanat, hyvä idea!!!
    Ja tuo huivi on valtavan suloinen,lämmin varmaan:)

    VastaaPoista
  5. Suloiset korvakorut ja neulekeeppikin on hyvä näköinen .

    VastaaPoista
  6. Kivat korvikset :) ja taustankin tunnistin heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaatii aina vähä enemmän alustalta tuo hopee ja taas kerran pyörin että mitä alle kun tuo oli siinä hollilla. =) On muutes tosi ihana.

      Poista
  7. Hienoa vimmaa liikkeellä teillä päin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hitsi, kun sitä vimmaa katkoo kaiken näköset töihin menot, ruoan laitot, nukkumiset..... ;P

      Poista
  8. Kaunis ja isokokoinen tuo huivisi. Nyt pysyy hartiat lämpöisinä.
    Voi että, nuo korvikset on melkein samanlaiset kun sain tyttäreltäni joululahjaksi. Tykkään niistäkin tosi paljon ♥

    VastaaPoista
  9. Kun noin suuria huivejakin teet, osaat taatusti tehdä neulevaatteenkin :)

    VastaaPoista