lauantai 16. kesäkuuta 2012

Avainnauha ja lasten taidonnäytteet

Eilen sitten syntyi toinenkin avainnauha. Värit on vaan tosiaan päin prinkkalaa, kun kuvasin vasta pilvien tultua. Ei ole taas jälleen kerran näin sinisävyinen. Tästä jopa mietin, että otanko omaan käyttöön tämän yksilön, osaisinko alkaa käyttää nauhaa. Kun se tasku on paljon helpompi vaan siihen tarkoitukseen, mutta ainahan sitä taskua ei näin kesäisin ole. Mutta tässäpä pari kuvaa.Kalkkiturkoosi nugetteja sekä turkooseja ja liiloja kissansilmälasihelmiä. Ihanan värikäs, pirteä. Harmi vain, että nuo värit eivät tässä tosiaan pääse oikeuksiinsa.

Tänään tuli lähdettyä käymään Helmisatamassa hakemassa puristushelmiä, millistä hopeoitua lankaa sekä pari lukkoa... arvaatte varmaan, mukaan lähti "vähän" muutakin. Hupsista vain. Valitettavasti vaan tänään en niiden kimppuun päässyt taikka enää pääse, ulkoiltiin tänään useampi tunti perheen kanssa ja kotiin tullessa sitten iski pääkipu. Aamusta lähtien ollut yläselkä kivasti jumissa ja se sitten johti tuohon. Olo on ollut aikalailla kuin selkäänsä olisi saanut. Nyt jo pikkuhiljaa hoitotoimet, hieronta, piikkimatto, särkylääke, suihku -kombinaatio alkaa tehota ja pääkipu hellittää, mutta jumitus ei hellitä ja tosiaan selkä on edelleen piestyn tuntuinen. Joten kohta tästä suuntaan nukku-ukon huomaan. Onneksi vasta nyt illalla sitten iski pahempi olo, ei mennyt kaunis päivä hukkaan.

Eilen tosiaan leikkiessäni helmien kanssa, esikoinen tuli kysymään saako hänkin tehdä korun. Ensin meinasin kieltää, kun oli vauhti itsellä päällä juuri sen vihreän avainnauhan kanssa. Maltoin kuitenkin kaivaa helmiä pojalle ja laittaa vaijerin valmiiksi. Täytyy sanoa, että se kannatti. Loppujen lopuksi molemmat pojat tekivät kaksi kaulakorua. Tässäpä ensin esikoisen taidonnäytteet.


Hän tosiaan teki ihan ajatuksen kanssa noita nauhoja. Oikealla olevan teki ensin ja vasemman puoleisessa huomatkaa miten hienosti keksi paikata noiden hurrikaanihelmien kesken loppumisen pyöreillä. Kauniita tuli, ei voi muuta sanoa. Ja sitten juniorin nauhat, kauniita nekin.


Toivottavasti huomennakin on kaunis päivä, mutta satoi tai paistoi, nauttikaa siitä!

2 kommenttia:

  1. Lapset on liikkiksiä :) Papuketju näkyy sopivan myös avainketjuun

    VastaaPoista
  2. Todella upeita "helmeilyjä" sinulla :) Hyvää kesää toivottaa Ronja

    VastaaPoista