perjantai 15. kesäkuuta 2012

Se ihana vihreä ja pilkahdus punaista

Niin, se vihreä houkuttaa aina vaan. No, okei, tänään tuli jo muutakin väriä, mutta siitä ei enää kunnon kuvaa saa, joten se jää huomiselle... tai sitten pidemmälle. Päivityksiä en ala lupaileen joka väliin. Niitä tulee silloin kun tulee. Siskoni sai taas vähän lisää intoa koruiluun. Tai siis pisti toteuttamaan yhden idean. Mutta tämä syntyi eilen.


Nämä niin vain huusivat yksinkertaista vaijerikorua vaihteeksi. Ne vihreät lasikuutiot, vaalean vihreät helmiäislasihelmet, lisäksi samalla reissulla tarttuneet vihreät mustilla raidoilla olevat simpukankuorinapit, mustaa onyxia, kolmion malliset siemenhelmet sekä tämä musta lasihelmi.


Kiitoksena jonkun tilauksen yhteydessä tullut, se vaan huuri mukaan yksityiskohdaksi. Onyksien ympärillä kukkahelmihatut. Näissä kuvissa värit on (ainakin omalla koneella) prikulleen oikeat. Salpalukolla tämän kaulakorun halusin, se on antiikkihopeoitu, vaikka nuo helmihatut hopeoituja. Mutta kun sen piti olla näin, niin minkäs sille voi, ei mitään.

Sitten se memoryvaijeri rannekoru, se loppusilaus puuttuu aina vaan. Mutta tässä se, ihana punainen "paholainen".Loppusilaukseksi siis noihin päätös silmukoihin on tarkoitus jotain laittaa, mutta vielä en tiedä mitä. Jälleen kerran niitä lasikuutioita, kolmio siemenhelmiä (olen jo epäillyt pientä fiksaatiota noihin kolmioihin ;D), hematiitti riisejä sekä rondelleja (näkyy ainaki alemmassa tuolla taustalla) vaaleanpunaisia lasikristalleja, antiikkihopeoituja rondelleja sekä hopeoituja pitsihelmiä. Nam nam, punamustaa... vaikkakin tähän en ihan tyytyväinen ole. Joku siina ei osunu kohdalleen... en vaan hitsi vieköön osaa sanoa mikä. Tuleeko jollekki jotain mieleen, miten tätä vois parantaa?

Mutta sitte hetken on mielessä pyöriny vihreänä tehty avainnauha. Siskon kanssa tänään höpistiin puhelimes, kerranki ei oltu eri aikaan töissä, nii sieltä se potku tuli toteutukselle. Tässä siis vihreä avainnauha.


Tässä ei olekaan niitä kuutioita (uskomatonta mutta totta ;D) Mutta ne vaaleanvihreät helmiäislasihelmet pääsi mukaan. Lisänä fasetoituja kristalleja sekä säröakaatteja... nii kaikki vihreenä.

Tuossa eilisen kommentoinneissä keskusteltiin tuosta h****tin päivästä. No, tämä päivä oli jo parempi. Pomoki kyseli töihin tullessa, että meeneekö hän vai minä, mä sit jatkoin kesken ollutta hommaa ja hän meni. Muutenki oli vähän hövelimpi mulle. Tietty olin jo omien hommien lisäksi tehny vähän lomalla olevan työkaverin hommia ja hänen tullessa olin jo kolmannen henkilön hommissa. Tänään en kuitenkaan huhkinut hikihatussa, vaan tein hommia omaan tahtiin. Päätin tuossa alkuviikosta, että en ala stressiä ottamaan vaikka joudunki tuurailemaan useampaa henkilöä, eri päivinä toki, niin jos ei tahti kelpaa sanon suoraan, että pistää hommat jollekkin toiselle. Se on ollut hyvä päätös, vaikka on ollut välistä päivät sitä h****ttiä, olen osannut pysähtyä ja todeta itselleni, että liikoja en voi itseltäni vaatia.

Saa sitten nähdä olenko huomenna kipeänä... ulkona ollut noin 17 plussaa ja töissä vietin hyvän tovin 18 asteessa ja se oli miinusta. Tietysti vaatetus hiukan lämpimämmän olon mukaan. Ja onhan minulla koko viikonloppu vapaata, joten jos säät ovat tätä ihanaa kesää, tottakai flussa iskee... se on sitä minun tuuria. Mutta enpä anna sen lannistaa, koruja taitaa syntyä lisää. Tai sitten intoudun kaapien siivoukseen.

Hyvää viikonloppua kaikille, huomenna ehkä lisää uutta tai sitten ei.

4 kommenttia:

 1. kauniita ovat, jostain syystä tuo punainen paholainen vetoaa minuun nyt eniten. punainenhan ei oo mun väri perinteisesti, mutta tuossa on ihanat sävyt, tulee mieleen paholaisen hillo (jota pitäiskin taas satsi tehdä, on se niin namia). minä en kyllä osaa sanoa mitä tuohon enää tarttis liätä, on niin kaunis jo tuommoisenaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännää, miten joku ei oma väri yhtäkkiä jossakin korussa vetoaa tai kuten minulla nyt, aiheuttaa inspiraatiota. =)
   Minun silmissäni se on vielä vajaa... mutta kun en vain tiedä mitä.
   Mä voisin tilata sulta sitä hilloa. ;D En meinaan ite osaa kyllä tehä.

   Poista
 2. Minäkin tykkään punaisesta korusta ! - Ja nyt heräsi mielenkiinto tuohon hilloonkin. -Silmukoihin tulee kyllä halu jotakin ripustaa - punainen helmirypäs? Hopean väristä killutinta? Vai pitisikö halu vain hillitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... sen kun tietäisi mitä vai hillitsisikö. Tai siis tähän asti se on hillitty, kun ei ole vielä tullut sopivaa mieleen. Helmirypäskään ei oikeen ole hyvä, kun nuo silmukat on muutenkin erittäin punaisessa kohtaa. Olipas vähän tyhmästi sanottu, mutta siis tulee liian punaiseksi se kohta sitten ja ei siihen oikeen voi tuota hematiittiakaan ryppääks laittaa... vaikeeta, mutta eiköhän se sieltä vielä välähdä mitä siihen pitää laittaa. =)

   Poista