maanantai 15. lokakuuta 2012

Alitajunnan töitä

Tänään ei ole vielä puikot kilkannu laisinkaan. Nyt ehkä sitten postauksen jälkeen pari kierrosta rojektia ja muita töitä sitten tellun seurassa. Mutta tänään syntyi koru. Tämä on jollain tasolla väikkynyt mielessä jonkun aikaa. Mieli on myös työstänyt tätä ihan selvästi erään henkilön kanssa käymäni sähköposti viestittelyn perusteella, koska tämä henkilö tuli heti mieleen korun valmistuttua. Valitettavasti vain tämä oli todella vaikea kuvattava ja valon puute myös hankaloitti asiaa, mutta toivottavasti näistä kuvista saa jotain käsitystä.


Ruusun mallinen salpalukko, kera 3 mm hopeahelmen. Ketjuna valmista hienon hienoa papuketjua (taisi olla vain 1 mm lenkeillä), ketju niin siroa, että kamalan raskaita osia tähän ketjuun halunnut. Mutta tuon kauniin lukon lisäksi jotain piti olla, joten vastakkaiselle puolelle...


Pyöreät Swarovskin kirkkaat ab-helmet sekä hopeisena keskelle 6 mm helmi ja reunoihin 4 mm helmet. Ketju niskan takana kaksinkerroin ja edessä menee neljän eri mittaisen  pätkän verran.


Ja vielä erittäin surkea kaulakuva, jos siitä saisi vähän parempaa käsitystä miltä tämä näyttää.


Helmet ja lukko siis sijoittuvat kaulan sivulle ja eteen tulee kerroksittain ketjua. Valitettavasti kuvat eivät todellakaan anna oikeaa kuvaa ketjusta. Siro ja naisellinen, mutta kuitenkin vähän huomiota herättävä, ettei huku kaulaan huomaamatta. Tämmöstä siis väsäilin tänään. Joskus sitä vain haluaa tehdä pientä ja siroa, herkkääkin. Vaikka yleensä taidan tehdä aika huomiota herättäviä koruja.

Nyt sitten muutama kierros rojektia, kun vielä jaksaa keskittyä.

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja niin juhlava.
  Vaikka linnan juhliin sopiva :)

  VastaaPoista
 2. Tehdäänkö korusta kaupat? :)

  VastaaPoista
 3. Upea koru ja kaunis kaulalla :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis, tykkään! :)

  -J-

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, kyllähän se vähän ähräämistä oli, kun tuo ketju on niin hienoa... mutta sainpas sen onnistumaan. =)

  VastaaPoista