keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Arvatkaa mitä tulee....

...no sukkaa taas kerran. Just mietin, että olis pitäny ilmeisesti osallistua sukkasatoon, kun näitä nyt tuntuu tulevan ja tulevan. Eilen kyllä pyörittelin helmiä ja suunnittelin paria avainnauhaa. Toiseen pitää käydä ostamassa, joten se ei nyt heti valmistu. Tai siis muutenkin pitää hakea taas noita osasia, kun tuntuu että ne on aina loppu. Kai mulla vierailee joku salaperäinen osarohmu täällä, tai sitten mä aina unohdan osan mitä pitikään ostaa. Vahvasti kyllä kannatan tuota rohmua, mullahan on maailman paras muisti... ainaki välistä.

Nämä sukat ovat siis ne työkaverini omat sukat, ensin lapset ja sitten äiti. Nyt on perhe lämpimin varpain, tyttö kuulemma ihastui sukkiin tosi kovasti ja sukat olleet kovassa käytössä. Kiva tietää, että sukat oikeasti tulee käyttöön. Niin, kyllähän se kummipoikakin soitteli ja kiitti sukista. Mutta nyt näihin sukkiin.


Ihan seiskaveikkaa ja perussukkaa, mitä nyt vähän ns. raitaa nurjilla silmukoilla jalkapöydälle ja sen jatkoin ihan kärkeen saakka. Ja näistä sukista tuli mestariluomus, siis ensimmäistä kertaa olen omista sukistani sitä mieltä, että nämä tosiaan näyttää sukilta myös ilman jalassa oloa. Tein näihin tiimalasikantapään ja sekin onnistui huippu hyvin, jipii!

Nyt on sitten tennareiden lisäksi puikoilla yhdet pitsisukat. Vaihtelua tuohon lähes suoran kutomiseen kaipaa välistä. Se mun haave ei ole nyt edennyt, ohje ja langat on ostamatta. Hmm... ehkäpä joulupukki tuokin mulle langat siihen, pitänee vihjata. Mutta se ohje pitäisi ostaa, en vain ole vielä jaksanut keskittyä rekisteröimään itseäni paypaliin, niin ei ole siksi onnistunut. Mutta sisulla sen taidan sitten tehdä, kun on tässä huomannu ettei noiden huivien kanssakaan ole antanu periksi, vaan sitkeästi tehnyt loppuun... joten eiköhän tämäkin sitten joskus vuosien päästä ole tehtynä.

Ai niin, Novitaltakin tuli se pahoittelu lopulta, kesti vaan aika kauan. Mahtanee näin syksyllä olla kiirusta heilläkin. Eli enää en ole pettynyt pahoittelemattomuuteen.

Nyt mä taidan alkaa tehdä ruokaa, saa miesväki sitten vain lämmitellä itselleen. Ja sen jälkeen ja välissä taidan kilkutella puikkoja, illalla sitten kun yksin täällä touhuan poikien uinaillessa ja miehen mennessä töihin mahdollisesti käyn täydellä tohinalla helmien kimppuun. Vaikkakin mulla olis tuossa yks projekti, jota siivoamiseksi kutsutaan, mutta ei jaksa. Siis en yöllä varsinaisesti siivoa, pitäisi vaan vähän järjestää vaatekaappia, mut se on niin vaikeeta aina alottaa. Mutta se on pakko tässä ennen sunnuntaita tehdä, järjestin nimittäin ittelleni pakon.... tyhjäsin kaapin pariin kassiin ja yhteen laatikkoon.... nehän on sitte pakko saada pois juniorin synttäreiksi. Ehkä sitten lauantaina sen urakan otan, kun siihen kuitenkin tovi menee. Mutta nyt lähen tekeen oikeesti ruokaa.

Toivottavasti saadaan loppuviikko nauttia hyvästä säästä, sade saisi jo tauota hetkeksi. Ja tervetuloa taas teille uudet lukijat!

6 kommenttia:

 1. Sukkia tarvitaan aina.
  Meillä sataa ja sataa... viikonlopulle luvattu poutaa... saa nähdä :)

  VastaaPoista
 2. Oujee, sukkia lisää! Kauniit on! :)

  Multa on mennyt nyt ohi... mitä tuo Novita-reklamaatio koski?

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä työkaverikin tyytyväinen, het laittoi jalkaan. ;D
   Reklamaatio koski sitä arvottavan huivin pitsiosan lankaa, juttua siinä postauksen loppupuolella. :D

   Poista
 3. Vai että kaapin siivoilua? yäk!! ;)
  Mulla on jo työviikko takana ja saan nauttia 3 päivää vapaata, vaikka onhan tässä tätä hoitohommaa ja Kimblen peluuta. Mutta avainnauha projekti on kesken ja muutama muukin koru.
  Pitäisi alkaa etsiä villavaatteita, alkaa olla kylmä ja mullahan on aina varpaat jäässä!
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varpaat saa todennäköisesti jo ensi viikolla lämmikettä. =) Ensimmäinen tehty ja toinen jo alotettuna. ;D
   Juu, kaapinsiivousta olis kyllä enemmänki, mutku ei kiinnosta... siksi tuon pakon itelleni järkkäsinki. ;P Eipähän taas kerran jää vaiheeseen sekin.

   Poista