sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Voittajia...

Juniorin synttärit juhlittu ja arvontakin suoritettu. Vähän tuli ikäviäkin asioita tänään, mutta pääasia, että juniorilla oli hyvä päivä, hänen ei tarvi vielä murehtia aikuisten asioista.

Arvonnan suoritin lippulappu tyylillä, tulostin ja leikkelin kahteen kippoon lippusia. Kaiken kaikkiaan arpoja oli 141 kappaletta, joista 89 huiville ja 52 koruille. Juniori sai nostaa huivin voittajan ja sieltä nousikin toinen tämän päivän sankari, huivin voittaja viettää tänään hääpäivää. Esikoinen nosti korun voittajan ja häneltä toivoisin tietoa punaisena vai violettina ja haluaako hän korvikset nappi vai koukku versiona.


Elikkäs, huivi menee Eilalle ja rannekoru ja korvikset Mandariinille. Onnea teille molemmille! Ja Mandariini jos laittaisi minulle mailitse kumpi väri ja koukku vai nappi sekä osoitteensa (hipsulainen79 @ gmail. com), Eilalta kysyisin maltatko odottaa huivia samaan kuoreen sukkapostin kanssa?

Rojekti on edennyt 19 kierrosta ja kovaa syyhyttäisi nyt jatkaa, mutta sen verran olen tööt tämän päivän juhlista, että ei jaksa tuohon nyt keskittyä, joten sitten taitanen ottaa sukan käteen ja istahtaa soffalle, kunhan päivän sankarin saan petiin kohtapuoliin. Ja enpä taida itsekkään kauaa siinä jaksaa istuskella vaan nukku-ukko huutelee jo minuakin piakkoin. Ihan hyvä, kun huomenna mennään taas het aamusta puurtamaan.

Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

 1. Onnea päivänsankarille ja hyvälle onnettarelle:)
  Ja kiitos :)
  Huivin voi todellakin lähettää sukkapostissa, kelit kuulemma lämpenee.
  Hyvää uutta viikkoa ja toivottavasti ikävyydet jää taakse ja saat aurinkoa elämääsi kaikin tavoin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia suuresti onnettarelle. Laittelin sinulle postia.

  VastaaPoista
 3. Kaikille onnitteluita tuplaten ja ikäville uutisille? voimia !

  VastaaPoista
 4. Onnea Voittajille sekä Päivänsankarille =)

  VastaaPoista