perjantai 25. tammikuuta 2013

Lahjasukat ja hupsis...

Hyvä ystäväni ja esikoisen kummitäti täyttää huomenna vuosia, yllättäen lahja tulee myöhässä, kun tuossa kellossa ei ole tarpeeksi tunteja kaikelle. Mutta hänelle tein sukat, jotka lähtevät postin matkaan maanantaina ja toivon mukaan ovat perillä tiistaina... ei siis mahdottoman paljon ole myöhässä. Mutta nämä siis lähtevät matkaan.


Zeldan dippilaarista tämäkin lanka lähtöisin ja on niin ystävänä väristä, että ei paremmasta väliä. Varsi kaks oikeen kaks nurin joustinta ja jalkapöydän päälle tein samaa pitsineulosta, jota on niissä Nukkumaijan unisukissa.


Ja tietysti tiimalasikantapäällä. Ylempi kuva salamalla ja alempi ilman.


Oikea väri jostain näiden väliltä.

Sitten se hupsis.... lähdin käymään parissa lankakaupassa katsastamassa löytyykös sitä Hot Socks Batikia mistään, no ei löytyny. Mutta mahdollisesti sitä saan, katsotaan kuinka käy. Hot Socksia sain silti.... niin ja...


Muutaman muunkin kerän... oho. Tässä ei ole edes kaikki, osa on snylle menossa, mutta omat on tässä. Mutta tuo tumma lila on sitä Hottia, ei Batik vaan Fashion. Sit tarttu mukaan pari kerää Jannea ja Maijaa testaukseen, Teeteen Pallasta testaukseen ja myös uusi tuttavuus California salida, iso kerä Regiaa ja pari herkkuvyyhtiä unelman pehmeää TeeTeen Aureaa (Baby alpakkaa ja silkkiä). Vähän jänskätti tulla kotiin, että mitäs tuo mies tuumaa, kun on reppu täynnä lankaa. Mutta eipä se tainnu etes huomata.

Mulle on vähän muodostunut ongelmaksi se, että hamstraan noita ihania lankoja... ja sit en raskii niitä käyttää. Ei siis pelkkien Zeldan lankojen kanssa käy niin. Tuo on jo toista alpakka silkki sekoitetta, joita vaan on pakko ostaa... ei hajuakaan mitä niistä tekis. Paitsi näille oli jo yks suunnitelma, se on sit eri asia raskiinko.

Ai niin ja taisin mä tilatakkin yhteen työhän langat, kun ei ollu just sitä lankaa. Tekstari tulee sitte perästä kun saa langat hakea. Että näin tänään. Huomenna taas aamusta töihin, mutta sitte onki pitkä päivä aikaa harrastaa. Ehkäpä jopa saan hopea ketjut mallilleen.

Teille oikeen rentouttavaa viikonloppua, nauttikaa munkin puolesta vapaasta.


13 kommenttia:

  1. Hyvää kannattaa odottaa ja nuo sukat ovat kyllä sitä kategoriaa. Kivan värisiä lankoja olet hamstrannut - mitähän niistä teetkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oliskin liian helppoa kun olis selvät suunnitelmat. ;D
      Sama se on helmien kanssa, jotku vaan kutsuu ostamaan ja saattavat kauankin olla koskemati ja sitte se idea jostain tulee. =)
      Ei siis voi tietää mitä tulossa on, mutta ainaki sukkia. :)

      Poista
  2. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Nätit on nuokin sukat.
    Ihania lankoja, voi kun aloin taas vihertää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun sitä on tämmöttinen hamsteri. =) Helmiäkin on tuolla joihin en oo koskenutkaan, mutku se ulkonäkö vaa viehättää. =P
      Noissa langoissa nyt kyllä sekin, että tosiaan haluan testata eri lankoja ja suurin osa oli alessa. =)

      Poista
  3. Onpas sulla nyt lankoja,mistä neuloa noita ihanuuksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä tiedä vaikka sieltä jotain sullekki tulis. =)

      Poista
  4. Kauniit lahjasukat :) Sun pitää joskus opastaa muakin tuon tiimalasikantapään kanssa. Mä en osaa kuin sen perinteisen mallisen ja muuta en oo saanut aikaiseksi opetella, kun ohjeista on niin tylsä ottaa opiksi. :)

    Ja paljon oli uusia lankalöytöjä sulla. Täällä on kans muuten yks kangas-/lankakauppa, pitäis joskus katsastaa mitä merkkejä myyvät. Mä kun en osaa harrastaa noita "erikoislankoja", niin en ole sen tarkemmin tullut katsoneeksi mitä merkkejä on tarjolla. Mutta valtavan kivoja kankaita ainakin myyvät. :)

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää seuraavalla kerralla näyttää sulle ku nähään. Mä ainaki rakastuin tuohon heti ja nyt etenki ku se viimenenki juju on hoksattu, että onnistuu kunnolla. =) On muuten nopeempiki mitä perinteinen. =)

      Katoppa varste jos sielä teitin lankakaupas olis tuota Hot Socks Batikia, osta vaan het muutama kerä jos löydät. Värit sä kyllä tiedät ja maksan sit sulle. =)

      Poista
    2. Näin tehdään, toivottavasti nähdään pian. :)

      Tarkistan tuon lanka-asian seuraavalla kerralla kun asioin ko. liikkeessä. Eiköhän mulla pian taas jo olekin asiaa sinne. :)

      Poista
  5. Voi Kati kun minusta on kivaa, että sinä nuori ihminen tykkäät minun töistäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai tykkään. Kaunista työtä voi ihailla iästä riippumatta ja en mä nyt nii nuori ole. =)

      Poista
  6. Tuli kauniit sukat ja ei taida saajaa haitata päivä sinne tänne kun nuo saa. Lankaa kannattaa aina hamstrata. Ja yleensä tuon ne itsekin enempää esittelemättä mutta silti ne näkyy kun nyssyköitä on enemmän ja vähemmän joka paikassa. Eilen lähdin ostamaan illalla maitoa ja haksahdin kun Tamppiksessa oli langat alennuksessa. Pakkohan niitä oli ostaa kun oli tarjouksessa vaikka en niitä olisi edes tarvinut. Nalle aloe verat oli tarjouksessa joten ajattelin tehdä kelta, puna,oranssi raitaiset sukat vaikka ei kaikki olekaan lempivärejä mutta kevääksi pitää saada vähän väriä.

    VastaaPoista
  7. Mulla on kuule kanssa tuo sama tauti noiden lankojen hankinnan suhteen. Tosin nyt on vakaatakin vakain aikomus neuloa enemmän kun ostaa :)
    Eikös se niin mene että yrittää kannattaa aina!

    Zeldan ihanuuksiin en ole neuloilla kajonnut, silmillä vain.

    Kesällä on luvassa tiedätkös langanvärjäämistä!!
    Tuttu tuolta kudonnasta esitti asian niin että on ilmiselvää että minä lähden hänen kanssaan siihen hommaan ihan kysymättäkin :O Kyllähän se taisi minut tuntea. En nimittäin puolta sekuntia miettinyt vastaustani.
    Kasvivärjäykseen taidankin tässä sitten seuraavaksi hurahtaa...

    VastaaPoista