tiistai 23. lokakuuta 2012

Korupostia

Tänään tipahti Korustamon Eilan vastalähetys luukusta. Oi voi mitä ihanuuksia sieltä paljastuikaan. Tässä nyt on useampi kuva, tuli vaan huonoja vaikka hyvässä valossa ehdinkin ottamaan kuvia. Ei vaan ollut kauheasti aikaa hukattavaksi ennen juniorin hoitopäivän päättymistä, kun kävin kotona pyörähtämässä ennen hakemista, niin eivät sitten kovin hyvin onnistuneet. Mutta Eilalla on parempia kuvia omassa blogissaan. Sain siis kokonaisen setin, kaulakoru, rannekoru ja korvikset ja lisänä oli vielä ihana sulkakirjanmerkki enkeleineen.






Hehee ja kuvausalustaksi nappasin tyynyn päälle oman pyjamani puseron, jos joku arvaa minkä futisjoukkueen pyjamasta kyse (vinkkinä ei suomalainen) saa hän jotain pientä kivaa. Lisäksi tuossa on vaaleansinistä, joka on joukkueen pääväri. Meitin miesväen suosikkijoukkue. Eiku arvauksia kehiin.

Mutta takas koruihin. Nyt lainaan Eilan esittelytekstin hänen blogistaan (lupaa en nyt kyllä kysynyt, anteeksi siitä Eila. ): "Tässä pronssinvärinen setti ruusukvartsilla ja malesian jadella sekä  akaatilla. Riipus- kiveä en varmuudella nimeä. Lisukkeena granaattia." Tarkkaan on Eila pistänyt kommentointini korvan taakse, juuri minun väriseni ja minähän rakastan granaattia, nams! En vain kauheasti raski sitä hamstrata. Ja koruissa tosi paljon ihania yksityiskohtia... kuvia olis saanu olla vaikka kuinka paljon enemmän että olis kaiken saanu näkyviin. Tässä onkin ensimmäiset toisen koruilijan korut minulla. 

Sitten oli tosiaan vielä kirjanmerkki... oma vanha taitaakin saada purkutuomion, on vähän yksinkertainen simppeli plösö tähän verrattuna ja koska nyt tulee jäämään käytöttä paree ottaa osat uusio käyttöön. Eiks nii?


Ja nyt tääkin tahtoo tollasia sulkia, tuosta sais upean riipuksen pidempään ja näyttävämpään kaulakoruunkin. Kiitos myös Eilalle siitä, että näillä koruilla sai minun oman luovuuteni taas uuteen vauhtiin. Nytkin piti alkaa tehdä postaus kesken sahauksen... pojat kun kasselee pikkukakkosta ja eivät kuulleet sahaamisen aikana tellua ja en halua edes totuttaa poikia siihen, että töllön pitää huutaa täysillä, siksipä siis postaus tässä välissä ja pian pääseekin jatkamaan. Nyt on toteutuslistalla hopeinen koru, joka kutkutellut tuolla jossain parisen viikkoa... siis sitä oilia tulossa hopeaketjuna ja muutama kiva juttu siihen mukaan. Tosiaan meillä oli iltavuorolainen tehnyt ruoan valmiiksi, niin minäkin sain heti juniorin haettua alettua toimiin hetken jutustelun ja päivän kuulumisten jälkeen. 

Ja jos ennätän, taidan vielä toteuttaa toisen vaihtoehdon siitä pari postausta sitten mainitusta korusta, siihen liittyykin sitten tarina. Kunhan sen siis saan toteutettua. 

Aurinkoa viikkoosi!


7 kommenttia:

  1. Kivasti kuvasit pyjaman päällä:) ja olisko futisjoukkue Chelsea??
    Ja kiitos suitsutuksesta, ja sukkamestari saa jäädä tuohon tekstiini,sehän on minun mielipiteeni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli jotain kehittää alustaksi ja se osu ensnä silmiin. =) Ei ole Chelsea, mutta lähellä. Kukaan muu ei uskalla arvatakkaan näköjään. ;D
      Kiitos itselles vielä ihanista koruista.

      Poista
  2. Joukkuetta en arvaile kun olen tunnetusti URHEILUHULLU, mut korut oli ihania, varsinkin kirjanmerkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä sen tietäsitkin, että turhaan arvailla. =)

      Poista
  3. Kommentoinpas tännekkin..aivan todella upeat on nuo korut. varsinkin tuo namu kirjanmerkki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyttöön pääskin heti, ku pitkästä aikaa vähän lukenutkin olen. =)

      Poista
  4. Kyllä on jälleen kauniita koruja. Toinen toistaan nätimpiä :)
    Mukavaa loppuviikkoa ja talven odotusta !

    VastaaPoista