keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Postiluukku kolissunna

Nyt ei ole mitään valmista esitellä, mutta muuta kylläkin. Postia on tullut kivasti, ihanaa piristystä kun on ikävien uutisten vuoksi mieli maassa täällä. Mutta viime viikolla kolahti Novitalta postia. Eilen tuli hyvältä ystävältäni muuten vain kortti. Tässäpä ne samassa kuvassa.


Novitalta siis tuli lankaa ja sukkalehti vastineeksi siihen Säde-langan moitteisiin, siis sen mailitse tulleen pahoittelun lisäksi. Olisin toki ollut tyytyväinen siihen pelkkään pahoitteluunkin, mutta mielelläni otin tämänkin paketin vastaan. Kaksi kerää Nallen aloevera-lankaa oranssina sekä tuo sukkalehti. Pari mallia sieltä alkoikin kutkutella ja nyt on lisäksi oikea ohje noihin tennareihin... taidan kuitenkin jatkaa samalla omasta päästä mallilla niiden tekoa. Sitten on tuo ystäväni kortti, kortissa lukee: Miul on neuloosi ja kaikki langat käsissä. Niin osuvaa tekstiä ja ystäväni kirjoittikin että olin heti tullut mieleen kun oli nähnyt tämän kortin. Nämä yllättäen ilman syytä tulevat kortit ovat ihania, kiitos siis Outi!

Tänään sitten tuli pakettikortti, minun ihanat palmikkopolvarit noudettavissa. Mies kävi parturissa ja samalla nappasi paketin minulle, eipä sitten riittänyt yhdet palmikkosukat... niitä oli kahdet. Kiitos ihanista sukista Kisa, Punaisen talon elämää-blogista.


Sukkien lisäksi ihana kissakortti ja Geisha-suklaalevy, se onkin kaiken minttuisen lisäksi lähes ainoaa suklaata mitä syön, jos syön. Mutta sen jemmasin kaappiin ennen poikien silmien alle joutumista. Kisa kirjoitti kortissa, että halusi tehdä minulle myös toiset sukat, ohjeen mukaan nuo vaalean lilat sukat ovat kokoa 38, mutta kuten kuvasta näette aikasta pienen näköiset ovat. Mutta rohkeasti kokeilin ja kyllähän ne sopivat olivat, vaikkakin juniori meinasi, että ovat minulle liian pienet ja hän ottaa ne itselleen ja otti pois minun jalasta ja vetäisi omiin jalkoihin. Ja kyllä ne istuivat siis myös tuollaiseen 30 kokoiseen jalkaan. Jotenka voipi olla, että äiti joutuu toisista sukistaan luopumaan.... eikä kuulemma ole yhtään tyttöjen sukat, ihan on poikien väriäkin. Sen kyllä tiedän, että nämä polvarit pitää omalta äitiltä pitää piilossa, tai sitten minulla ei ole enää näitäkään. On muuten nyt sitten jalassakin, mikä parasta näiden kanssa on helppo jatkaa hamekautta, ihanaa. Itseasiassa itse olen vähän metsästänyt sopivaa mallia, jolla saisi tuollaiset yli polven olevat sukat, saisi jatkaa vaikka koko talven hameen käyttöä. Näiden lisäksi posti kantoi korutarvikkeita tänään, nyt en oikeen tiedä mitä alkaisin tehdä, heiluttaa puikkoja vai koruja. Rojektiakin tehty 31 kierrosta, hiljaa hyvä tulee.

Toivotaan loppuviikoksi aurinkoisia päiviä!

9 kommenttia:

  1. Kivan paketin sait.
    Ja wautsi miten ihanat sukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postia onkin kiva saada. =) Ja kyllä sukat on upeat, itse en kyllä onnistuisi näissä palmikoissa ikinä. =) Onneksi löytyi vaihtaripari niin sain nämä. ;D

      Poista
  2. Voi kuin ihanat postit! Ja nuo palmikko sukat onkyllä suloiset ja varmaan lämpimät. Mä olisin syönyt sen suklaan varmaan heti, ettei joudu lasten hampaita rei´ittämään! ;)
    Meillä myös äiti luopuu silloin tällöin omastaan lapsen iloksi, vaatteetkin viedään jo narulta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullekkin lähtee tässä pian postia. =)
      Suklaa meni kaapiin, kun entinen sokerihiiri on nykyään enemmän suolasen perään ja tiettyyn aikaan kuukaudesta sitten maistuu makeat. ;D
      Se on tämä äidin rooli sitä luopumista, mutta kyllä huvitti kun 4 vee vie sukat äitin jalasta. ;D

      Poista
  3. Jee jee poju on mummin puolella, sukat on iiihanat. Pojulle terveisiä kun siitä tulee Rokkari mummi tuunaa sen kitaran. Onhan hänkin tuunannut mun kirjaillun koristetyynyn. Teille kaikille enkeleitä olkapäille kun läheisenne on huonona. Rakkaudella: KOtiväki

    VastaaPoista
  4. Sukat on iiihanat. pojulle terkkuja et mummi tuunaa sen kitaran kun siitä tulee rokkari, Onhan hänkin tuunannut mun kirjaillun tyynyn. Voimia läheisenne kanssa. Rakkaudella kotiväki

    VastaaPoista
  5. Ihanan oranssia lankaa olet saanut :) Saisinko tuota kuvaa sukista käyttää blogissani,kun tuossa lähettämisen tohinassa,unohdin kokonaan ottaa kuvaa sukista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat käyttää, tuo on vaan kollaasina, että jos haluat yksittäiskuvat niin voin laittaa sulle ne mailiin. =)
      Tänäänkin polvarit ollu koko päivän jalassa, töissäkin, vaikka mulla on yleensä siellä työvillikset. ;D

      Poista
    2. Ei tuo kollaasi kelpaa oikein hyvin :)

      Poista