maanantai 10. lokakuuta 2011

Kaulakoru ja korvikset

Niin, teinhän minä eilen yhden kaulakorun ja korvikset, jotka pyydettiin tekemään. Tämä lähtee sitten kustin poljettavaksi huomenna. Liilaa ja rusetteja. Niistä uusi omistaja pitää, niitä hän myös sai.
Kahta eri kokoista ja sävyistä helmiäislasihelmeä, laventelikiveä, kaksi rusettia ja muutama kirkas ab Swarovskin bicone. Uusi omistaja ihastui suuresti tuohon lukkoon, siksi halusin sen sijoittaa tuohon sivulle, ettei jää niin piiloon niskaan ja tuossa on oikein päin. Keskellä alhaalla olisi ollut sitten nurin niskoin.
Swarovskit sitten laitoin rusettien ylä- ja alapuolelle, tuomaan rusetit enemmän esiin, kun eivät ole kuitenkaan järin suuria. Rusetit sitten ovat toisella sivulla tasapainottamassa lukkoa. Ja korvikset haluttiin aiemmin tekemieni mukaan, mutta liilana ja kaulakoruun sopivina.


Nämä siis tein eilen myös, virheellisten kutomusten lisäksi. Nyt on vahinko otettu takaisin ja puoli toista kerää on kudottuna. Ja nyt järkikin sanoo, että nyt tulee oikeaa kokoa. Mutta siitä sitten valmiina lisää. Ja nyt poistun unimaahan, nati nati!

3 kommenttia:

 1. Pakko testailla, tuleeko kommentti perille... pariin eri postaukseesi olen yrittänyt kommentoida, mutta jostain syystä ei ole onnistunut. :(

  Kivoja tuotoksia täällä taas ja olen yllättynyt kutomisinnostuksestasi, mulle ihan uusi juttu että sekin sujuu sinulta. :) Oikein hauska oli juniorille tekemäsi pipo, en yhtään ihmettele että pitää sitä niin mielellään. :)

  Mutta pian nähdäänkin... :)

  - J -

  VastaaPoista
 2. No sujuu, kun on oma vapaus. Mutta ei musta olis villatakkeja yms (niitä mitä kummipojalles oot tehny) tekemään. Kuten sanottu, en tykkää ohjeista tehdä. =)

  Mutta jotta yllätettäs vielä enemmän, virkkaaminen sujuu paljon paremmin ja siinä ne ohjeetkin kelpaa. ;D

  VastaaPoista
 3. Voi miten taitavia ja ihania koruja! =)

  VastaaPoista