lauantai 22. lokakuuta 2011

Lauantaita

Eilen syntyi yhdet korvikset. Ovat hautuneet tuolla mielenperukoilla jo pidemmän aikaa. Yksi mitä en ole osannut päättää on ollut mistä helmistä lähden toteuttamaan. Ja muutakin on pitänyt miettiä hiukkasen enemmän. Nyt ne kuitenkin saivat lopullisen muotonsa ja toteutuksen. Kuvia on useampi, kun en näistä oikein osannut päättää. Ne ovat kuitenkin vähän eri kulmista ja alimmassa näkyy värit parhaiten.
Avokoukkuihin ketjun pätkä, jotka toimivat pohjana. Alimpana isohkot upean liilat makeanvedenhelmet. Pienempiä pyöreähköjä liiloja makeanvedenhelmiä, liiloja (enempi punertavat) helmiäislasihelmi riisit sekä vaalean ametistin sävyisiä Swarovskin biconeja. Ehkäpä pikkujoulu korvikset tässä?

Sitten oli pakko kuvata nuo minun ihanuudet. (Äitille kiitos näistä) Ovat olleet viikon minulla ja yhä edelleen aivan upean näköisinä. Olkaapa hyvä.


Ja kuten kuvasta näkyy vieläkin muutama nuppu, joita odottelen aukeavaksi. Näistä siis ihanaa kesän tuulahdusta nautiskelen näin syksyn keskellä. Vaikkakin tänäänkin on aurinko paistellut, huolimatta siitä, että meitin lehti lupaili jopa mahdollisia räntäsateita tälle päivälle. No eipä ole näkynyt, tiedä sitten vaikka se tästä vielä urkenee rätkyttämään.

Nyt alkaa tuntua siltä, että kutominen vaatii taas hiukkasen paussia ja toiset korvikset vaativat toteutusta. Nämäkin siis pyörineet tuolla mielen perukoilla aika kauankin.

Nauttikaa lauantai-illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti