torstai 6. lokakuuta 2011

KisuMisuja, koko setti ja sairastelua

Tällä viikolla aloitti juniori maanantaina, kuume nousi melkeen neljäänkymmeneen ja pää oli kamalan kipeä. Vielä tiistaina oli huonona, mutta eilen ei enää kuume noussut ja tänään on ollut jo ihan oma itsensä... eli vauhtia riittänyt. Mutta tänään esikoiselle sitten nousi taas kuume ja pää ollut todella kipeä. Toivottavasti sitten menee yhtä nopeasti ohitse ja ei taas sairasteta parin viikon päästä uudelleen. Se harmittaa, että esikoisella olis huomenna alkanut uimakoulu eskarissa ja nyt jää ensimmäinen kerta väliin.

Ja  noista KisuMisuista tuli rintakoruja. Tein niitä sitten muutaman lisää ja vein Kissatalolle myytäväksi. Tässäpä ne kaikki yhdessä.


Osaan vain piti pistää liian iso hakaneula, kun nuo sopivat loppuivat. Lupasin tehdä näitä ens kuun lopussa oleviin joulumyyjäisiin lisää, jos vaan kysyntää on. Pitää sitten ostaa oikean kokoisia hakaneuloja lisää, jos tarvivat lisää. Ja hankkia noita vihreitä ja keltasia kissansilmälasihelmiä. Sillon ne ensimmäisethän tein tiikerinsilmillä ja näitä tehdessä muistin jäljellä olevan vielä muutaman keltasen ja vihreän kissansilmähelmen, sopivat paremmin. Tässäpä niistä lähikuvat.Sitten minua lähestyttiin lahjatoiveen kanssa. Hetken mietittyäni saamiani toiveita syntyi tällainen setti.


Toivottiin linkitettyä, vaaleansinistä, ripaus valkoista, siroa ja pienet nappikorvikset. Tämä on tehty taivaansinisistä ja valkoisista makeanveden helmistä, mattapintaisista sinisistä säröakaateista (valitsin helmistä vaaleimpia tähän), joukossa muutama light saphire sävyinen Swarovski sekä kaulakorussa ja rannekorussa yksi sininen onyx. Tässäpä helmistä lähikuvaa.


Koska tarkkaa pituutta ei ollut, on kaulakorussa ja rannekorussa molemmissa säätöketju, jonka punoin muinaisketjuna. Säätöketjujen päässä koristuksena valkoiset makeanvedenhelmet (valikoin pisaranmalliset) ja koska lahjaksi menee päätin vielä lisätä pienet tähdet, joissa lukee just for you. Tähdet olisin poistanut, mikäli eivät olisi miellyttäneet, mutta miellyttivät. Tässä rannekoru yksin.
Ja korvikset pisaran mallisista makeanvedenhelmistä, sekä pienen pienet onyxit. Tämä setti sitten matkaa toiseen maahan lahjaksi, toivottavasti kuulen mitä vastaanottaja sitten tykkäsi.

Tämmöistä siis tällä viikolla tähän mennessä ollut.

1 kommentti:

  1. Aivan ihania olet taas tehnyt! Luulen, että kisut menevät kuin kuumille kiville!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista