perjantai 21. lokakuuta 2011

Perjantai ja tulossa vapaa viikonloppu

Minulla onkin edessä harvinainen viikonloppu, se on vapaa ja alkoi tänään jo päivällä, kun olin aamuvuorossa töissä. Vaikkakin nyt on viime aikoina ollut useinkin perjantaisin aamuvuoroa, mikä on ihanaa. Sikäli kyllä, että aamu-unisena välistä tekee tiukkaa nousta viideltä ylös, mutta senkin jaksaa kun tietää, että töistä pääsee niin hyvissä ajoin, että kerkeää vielä touhuta vaikka mitä.

Tänään sain mielestäni ihania kuvia tuosta eilen mainitusta ystävälleni tekemästä kaulakorusta. Aurinko paistoi ja löysin siihen ihanan kuvan taustaksi. Tässäpä siis tämä kaulakoru. (J- toivottavasti tämä miellyttää.)Valkoisia makeanveden helmiä, tiikerinsilmää ja hematiittia, välihelminä siemenhelmiä. Sileä suurehko salpalukko, ystäväni toiveesta näyttävä, mutta ei liikaa. Tämä on tehty hänen toiveensa mukaan, niska osan pätkän mukaan aiemmin tekemästänini Valkoinen tiikeri kaulakorusta.


Tausta kuvassa on Pamukkalen travertiinialtaita auringon laskun aikaan, kuva löytyy kirjasta Maailman 100 suurta ihmettä. Sitä selatessa löytyi muutamakin erityisen hieno kuva taustaksi koruille.

Sain tänään uuden ihanan soittoäänen puhelimeeni. Juniori taitaa olla äidin poika, niin kovasti pistää laulattamaan Leevi and the leevings. Lauleskeli oman version puhelimeeni Pohjois-Karjalasta. On oikein ihana soittoääni nyt.

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kyllä vaan, oikein hyvältä näyttää! Koru on juuri sitä mitä pitikin. :D

  - J -

  PS. Tuli tosi hieno tuosta bolerostasi edellisessä postauksessa, kivaa eloisuutta antaa tuo liukuvärjätty lanka. Varmasti hyvä ja ihanan lämmittävä lahja mummollesi.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että onnistuin tekemään juurikin mitä halusit. =) Mut tuo värjäys vähän tosiaan teettää työtä yhdistämisen kanssa. Mutta onnistuipa sekin.

  Koru odottelee noutamista. =)

  VastaaPoista