torstai 20. lokakuuta 2011

Salaisuus julki ja keijukainen

Tässäpäs olikin sitten pieni päivitystauko. Juniori täytti kolme vuotta ja niitä juhlittiin viikonloppuna. Mummi ja pappakin tuli torstaina ja lähti maanantaina. Joten säpinää tässä kyllä on riittänyt. Teitä varmaan kiinnostaa jo tietää mitä siitä mun kudelmasta oikein tuli. Nyt se tosiaan on valmis ja toinen tekeillä. Toista teen alpakan villalangasta omalle mummolleni joulu/synttärilahjaksi, äitini pyysi tekemään ja minä päädyin tuohon alpakkaan. On kyllä ohuempaa lankaa, joten teen kaksinkertaisena, mutta on niin pehmoista, lämmintä ja ei kutita, joten on oivallista lankaa yli yhdeksänkymppiselle mummolleni. Omani tein Novitan puro langasta, sävynä luumupuu. Siitä siis tuli bolero. Tässäpä se edestä ja takaa.Ja mitäs pyysin miestä ottamaan kuvat... nii-in, mitäpäs sitä sitä sitten kuvataan... ei ne oikeesti noin valtavat ole, kuvakulmalla mahdollisesti vaikutusta asiaan. En ehkä suosittele tätä mallia välttämättä tekemään näistä monivärisistä langoista, vaatii hiukan asettelua, mutta kyllä mä tähän itte olen oikeen tyytyväinen. Lämmittää ja hyvä arki käyttöön. Sitte tuon mummun boleron jälkeen, olis jonossa se esikoisen pipo. Sitä jo kovaa kyselee ja vihdoin sain häntä miellyttävää lankaa siihen.

Mutta ei ne korutkaan aivan ole unhoittunu tällä välin. Ihana pinkki keijukais kaulakoru syntyi myöskin ja ystävälleni hänen toivoma versio tuosta valkoisesta tiikeristä, sitä vain en ole ehtinyt kuvata. Mutta tässäpä keijukaista.

Pinkkejä makeanveden helmiä, mustakiveä, valkoisia makeanveden helmiä, Swarovskin biconeja, pieniä hematiitteja sekä siemenhelmiä. Sydän salpalukko, jossa irrotettava riipus, makeanvedenhelmet sekä se keijukainen.


Valitettavasti tämä on vaan kuvattu sisällä illalla ja en saanut tuota väriä oikein näkymään. Siellä messuostosten kuvassa nuo pinkit näkyy oikeamman värisenä. Ne on niin herkullisia!Ja sitten vielä tuosta riipuksesta ihan yksittäiskuva. Vielä tuolla kätköissä odottaa paikkaansa toinen samanlainen keijukainen, nekin on todella ihania.


Korviksetkin ajattelin tähän tehdä, mutta ne hakee vielä malliaan ja muotoaan tuolla pääkopassa. Muutama idea jo on, mutta ne ei tunnu tähän sopivilta.

Ja kuten varmaan arvaatte, aamulla viideltä herätys... nati nati!

Ps. Vielä väläys kissoista. Meidän makkarin ikkunan takana lenteli lintuja... joten huomatkaa erityisesti Romppu. Vanhempia näytti enemmän houkuttavan mitä nuorempia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti