tiistai 25. lokakuuta 2011

Uusi viikko, uudet kujeet

Melkeinpä, mutta ei aivan. Mummon bolero on vielä kesken. Mutta nuo helmetkin kutsuvat välistä ja nyt sitten vielä uusi aluevaltaus. Yli puolen välin ollaan boleron kanssa, mutta pakko vähän lepuuttaa välistä ranteita, kun näin äkkiseltään intouduin oikein urakalla tekemään, ne meinaavat välistä kipeytyä. Koruilukin vaatii huomiota ja nyt entistä enemmän, kun ystäväni asioi puolestani Turussa käydessään. Tänään sitten sain hänen tuomisensa. Lisää niitä ihania Japanilaisia miracle helmiä, useampaa väriä ja kahta eri kokoa. Oikeita namusia ovat. Lisäksi sain vihdoin kultasepän sahan, sitä kun ei tästä meitin kaupungista ole löytynyt. Netistä niitä kyllä löytyy, mutta kun hinnat vaihtelevat hurjasti ja ei tuosta laadusta ja teristä sitten ole saanut selkoa. Nyt sain siis sahan ja terät. Kohta siis itse punomaan ketjuja urakalla. Isäni minulle teki jo sahaustuen, ohjeideni mukaan. Kun yhden ns. kultasepänpöydän netistä löysin ja sillä oli hintaa kuitenkin 60 euroa... ja kun tiesin jopa itse pystyväni tekemään vastaavan itselleni sopivan, en sitä alkanut tilailla vaan isäni sai tehtävän. Sekin siis pian pääsee testattavaksi. Sukkapuikot odottavat katkaisua ja vääntämistä, niistä tulee veivi ja sahauspuikko. Ja sitten se minun hys hys, haaveeni. Tarkoitus olisi tuolla valtion muistamisella hankkia rumpu, että voisin sitten ihka oikeasta hopeasta tehdä ketjuja. Mutta siitä ei huudella.

Korviksetkin tässä taas tuli väkerrettyä ja taitaapi tuo alkava pikkujoulukausi väikkyä jo ajatuksissa, koska... katsokaapa väriä ja muutenkin aikasta näyttävät yksilöt näistä tuli, kuten nuo edellisetkin makeanveden helmistä tehdyt ovat. Korvikset siis.Kuvista en osannut päättää kummatkos tässä nyt laittaisi. Pitkät ja säihkyvät, näyttävät nappikorvikset kyseessä. Swarovskin biconeja eri punaisen sävyissä, myös mustat pienet, onyx pisarat sekä  Tierracastin Jasmiinit ja helmihatut antiikki hopeoituna. Valitettavasti kuvissa ei näy kimaltelut kunnolla, on siis bling blingiä kunnolla.

Maija sitten asettautui oikein tosissaan miehen syliin eilen. Yleensä lähtee pois jos rapsutukset loppuu. Nyt ei vaan alkoi nukkumaan ja kun minä hain kameran, että napsaisen kuvan, kun niin autuudella siinä koisi... alkoikin pesemään itseään oikeen antaumuksella. Kuvaaminen olikin sitten erittäin hankalaa... tässäpä muutama otos malliksi miten sitä kasvot pestään.
Vauhdikasta meininkiä, kuten kuvista näkyy. Mutta sitten kasvopesun jälkeen on hyvä jatkaa unia....


Mutta niin, se uusi alue valtaus. Siitä sitten kuvia huomenna tai joskus myöhemmin. Mutta tästä kyllä saa syyttää Mustankissan tytärtä. Sinä menit hullua yllyttämään ja pakkohan mun oli kokeilla niitä kynttiläkortteja. Sentäs aloitin ihan maltillisesti ja ostin värkit vain muutamaan. Neljä niitä on nyt sitten tehty. Ja sieltä sinun linkistäsi katsoin ohjeita, ja kuten tiedät, en niin niistä ohjeista piittaa niin tuokin ohje piti sitten muokata itselle sopivaksi. Mitta suhteet siis muuttuivat. Ja kyllä ne onnistui, ainoa vain, että minä ostin valmiiksi kuvioitua kartonkia... jostain syystä minusta tuntuu, että (vaikka sinun mielestäsi olen luova ihminen) en kykenisi ihan tyhjästä saamaan mitään aikaan. Nyt olen sitten neljä kynttiläkorttia tehnyt jouluksi. Ainakin muutama pitää vielä tehdä. Mutta en kyllä kykene taiteilemaan yhtä hienoja, mitä Mustankissan tytär taiteilee.

Näin on siis minun viikkoni käyntiin lähtenyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti