perjantai 1. kesäkuuta 2012

Hohhoh ja haukotus

Onhan ollu säpinää tässä. Tänään oon sitte siivonnu ja vihdoin sain sen partsinki kuntoon tai hyvälle mallille. Siellä kun odottaa tarpeettomat matkarattaat ja turvaistuin kankaiden pesua, että saa ne myyntiin. Jos jollaki tarvetta pistä mailia.

Mutta sitten oli tämä valmistujais mekkoon tehty korusetti. Pahasti päästiin eri aikaan koneelle, niin se nieli kivasti aikaa ja aika tiukille meni, mutta nyt on setti onnellisesti omistajalla. Ja omistajakin tyytyväinen. Tässäpä teille muutama kuva siitä.




Hopeoitua korumetallia, ite veivattu ja sahattu lenkit ja ketju punottu. Spiraaliin päädyttiin loppujen lopuksi, ehdotusten ja tutkimisten jälkeen. Lyhyt kaulakoru muutamalla kristallilla, rannekoru kahdesti ranteen ympärille kieputettava sekä ketjupätkä ja kristallit korviin. Ja sitten tuli yksi ns, massatuotanto tehtyä. Kun ne viimeksi ostetut helminauhat huuteli, niistä sitten syntyikin joka väristä korvikset. Osa napeilla ja osa koukuilla.


Nuo lasikuutiot tuolta keskeltä ei kyllä saa kuvassa oikeutta värilleen. Kahdet eri siniset, punaiset ja liilat. Noista nuo napilliset siniset on vielä vailla omistajaa, punaiset jäi ihan itselle. Eli hopeoitua korumetallia, lasikuutiot, siemenhelmet sekä hematiitti salmiakit.

Nyt olisi sitten jonossa nilkkakoru ja kolme avainnauhaa. Niistä ensimmäinen viivästyi tämän valmistujaissetin vuoksi ja se siis tulossa seuraavaksi, eli Päivi, ensi viikolla saat sen ihan varmasti. Suunnitelma on selvä, toteutus vielä vaiheessa.

Ja siskon revontuli puikoilla, kuten myös tämä.


Ja kuvassa näkyy myös ihanaiset Jekku-silmukkamerkit, jotka voitin Matonkuteelta Mun sun meitin-blogista. Sininen siis jo käytössä, koska tämä tulee suljettuna neuleena ja pitsiä tehään, niin siellä se herrasmies näyttää missä vaihtuu kierros. Nämä muutkin ja pari omaakin pääsevät pian mukaan, kun alkaa seuraava vaihe. Arvaakos joku mitä tästä on tulossa?

On vähän jäänyt toisten blogien kommentointikin nyt ja tulee varmaan vielä viikonlopun ylitse jatkumaan, kun molemmat päivät teen töitä. Olen niitä harvoja töissä, jolla ei ole mitään juhlaa tiedossa. Ja näinhän siinä sitten käy, töissä nökötetään. No, tänään ja eilen olen ollut vapaalla ja koti saanut puunausta. Tuonne partsille olis yksi huonekalu tulossa, kunhan saan myytyä nuo rattaat ja istuimen, että on sitten tilaa sille. Esikoisen kanssa istutetuista siemenistä ei tainnut muuta onnistua kuin tuo basilika... harmi, kun ne salaatit olis ollu kivat sekä ne miniauringonkukat. Eivät vaan oo itäneet laisinkaan. Juniorin herneet kyllä kasvaa kovaa kyytiä. Ja en ainakaan vielä ole tappanut tuonne kaappaamiani orkideaa ja muurinkelloa.

Ensi viikolla sitten ehkä enemmänkin koruiluja, kun miehellä yövuoro viikko ja minä siis päivät täällä koitan hiljaa yksikseni häärätä, kun sitten illat painan töissä. Ihanaa viikonloppua teille kaikille!


6 kommenttia:

  1. Kivaa, että jekut pääsivät oikeisiin töihin =D

    Kauniita koruja olet taas tehnyt.

    Arvaisin tuosta neuleesta syntyvän neuletakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on muuten tosi hyviä, kiitos vielä niistä. =)

      Arvaus meni metsään. ;D

      Poista
  2. ihana tuo spiraaliketju, pitänee kokeilla kunhan taas on sen verran enemmän aikaa että saa vermeet olla esilla pitemmän rupeaman ;)korvikset on myöskin ihanaisia :) neuleesta minä veikkaan syntyvän mekon... eiku hameen... eiku topin... siis... ööö... no sanotaan toppi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunista ja helppoa, pitää vaan muistaa kattoa helmen jälkeen, että lähtee oikein päin. Korviksissa on samaa ketjua, se vaan ei pysy kierteellä roikkuessa. =)

      Veikkauksessa valitsit väärin. ;D

      Poista
  3. Upeat korut kertakaikkiaan! Mulla se aika kuluu selvitellessä bloggein ongelmia, mutta ehkäpä ne jonain päivänä selviävät ja ehtisi tehdä muutakin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki oli yks päivä ongelmia, ei näyttäny missään blogissa kuvia, mutta se meni onneks ohi ja edelleen jatkunu se kuvien vekslaus picasassa, että saa sitä tilaa... seki vaa nii aikaa vievää, huoh, yhtä klikkailua yhen kuvan kanssa.

      Poista