sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Huivitus

Huvitusta on ollut tänä viikonloppuna, ei ole koruja kerinny miettiä ja kun olis ehtiny oireili pää ja piti ottaa huilauksen kannalta. Mutta se neulattu huivitus ois nyt tässä.


Ohje on Modassa 4/2011 (jonka sain työkaverilta lainaksi) tai löytyy myös Ravelrysta Lazy Katy nimellä muistaakseni. Sinnekkin siis sain itseni vihdoin rekisteröityä, mutta kovasti hukassa olen sen kanssa vieläkin, vasta opettelen kaikkea. Mutta nyt ainakin olen askeleen lähempänä sitä haaveiden suur urakkaa... mutta niin tämä huivi. Lankana minulla oli Katia Darling (merino villaa ja polyamidia). Tämä oli siitä erittäin mielenkiintoista tehdä, että käytännössä ohje oli lähes kokonaan sanallinen tuossa lehdessä, vain reunan pitsikaavio oli kuvana. Tiesin millainen huivista pitäisi tulla, mutta jotenkin tämä tehtiin niin, että en käsittänyt ollenkaan missä olen menossa ja menenkö edes oikein. Mutta kyllä se sitten oli ihan oikein. Rakastuin tähän huiviin heti, aivan unelma malliltaan kaulaan, istuu kauniisti ja on vielä kauniin näköinen sekä sopivan kokoinen, ei liian suuri tai pieni. Tässäpä siis minun syksy/talvi/kevät kaulahuivini.

Otinhan minä toisenkin askeleen unelmieni projektiin, ostin vihdoin sen tulostimen... edellinen kun on marinoitunut kaapissa jokusen vuoden, kaikki mitä tarvinu pakosti tulostaa on sitten hoidettu töissä. Nyt kuitenkin haluan noita neuleohjeita jo paperille netistä ja silloin ei enää viitsi jatkuvasti kysellä pomolta, että saankos taas tulostaa henk.kohtasia papereita. Alkuunhan tein nettiohjeista niin, että läppäri vieressä ja ohje auki, ei vaan enää tunnu kovin mielekkäältä, kun tulee niin paljon jo tehtyä.

Eilen olin sitten juniorin kanssa heti aamusta salibandyä pelailemassa, ilmoitimme hänet perhesalibandyyn... sinne kyllä saamme mennä ihan koko perhekin. Esikoisella on sitten sunnuntaisin omansa ja saa lisäksi käydä aina kun haluaa tuossa lauantai-aamussakin. Mutta tosiaan eilen heti aamusta migreeni väijyi tuolla taka-alalla ja kun oltiin juniorin kanssa viety mies ja pari hänen joukkuekaveria bussille viimeistä pelimatkaa varten ja syöty olikin päikkärit meidän molempien kohdalla tarpeen. Sitten menikin aika surffatessa... helmien ja tiedon metsästystä ja lisäksi sain aikaiseksi esikoisen tennarisukat... langat päättelemättä vain ja nauhat laittamati. Tänään sitten oli esikoisen säbä ja minä kätevänä tappelin tuon uuden tulostimen kanssa.... joskus vaatii pidemmän aikaa hoksata joku yksinkertainen juttu... vaikkakin nyt sen hoksas mies, kun minä jo meinasin heittää koko laitteen partsilta alas ja hänkin ihan vahingossa. Että en minä niin tyhmä ollutkaan, yhtä nappia vain kuului painaa erikoisesti nurkasta, että pääsi liikkumaan valikossa. Ei ihan heti tule mieleen, jos nuoli on keskellä nappia.

Sen lisäksi kävimme miehen siskon luona, tai siis lähdimme syömään ja keksimme tuon vierailun kun oli niin upea päivä... menimme siis pyörillä. Nyt sitten seuraavaksi olisi ilmeisesti puikoille napattava juniorin tennarit... voi muuten tulla itkua ja hammasten kiristelyä. Lisäksi olen tässä miettinyt arvontaa ja mahdollista/mahdollisia palkintoja. Ja tiedossa olisi myös hiukan veivausta ja sahausta. Onneksi sillä ei ole kiire, vaan aikaa on. Se on aina se aloittaminen vaikeaa.

Aurinkoista tulevaa syysviikkoa!

Ja niin, kaulakuva valitettavasti oli tosi suttunen joten se nyt jäi tästä huivista ottamatta, harmi kyllä, koska siitä näkee huivin todellisen käytännöllisyyden ja kauneuden.

12 kommenttia:

 1. Oon pitkästä aikaa ehtinyt koneen ääreen ja tuntuu, että hoen jokaiselle, että upeita! Mutta kun huivi on valloittava ja nuo Herringbonekorut aivan mahtavia, niin mitäpä muuta voi sanoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siinä kai paljon muuta voi. :)
   Kiva kuulla sustakin välistä.

   Poista
 2. Tämä huivi on kyllä tosi kaunis. Ja niin ihanan värinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota lankaa oli ihan pakko ostaa, kun oli niin ihanan väristä ja onneksi ostin. :)

   Poista
 3. Aivan mahtava huivi!!
  Todella kaunis.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, jäin kaipaamaan sitä kuvaa kaulassa. Vai on meitin pikkunen oppinut uudet kujeet. Muistuupa eräs pikku tytteli mieleen.Ja tämä tytteli sai myös silmänsä tummumaan vihasta kun suuttui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän muistaa kuvata kunnolla kaulassa, tiedän kyllä että säkin tahdot kun näet. =) Ja en varmasti ollu noin vaikea mitä juniori. ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tackar och pockar... tai siis jotain sinne päin, en mä osaa ruotsia. =)

   Poista