perjantai 21. syyskuuta 2012

Viikko hujahti ihan huomaamati

Koruilut ei ole edenneet, kun en ole ennättäny ideoitteni vaatimia osia hakemaan. Kerran jo lähdin ovesta ulos ja pääsin pari porrasta alaspäin kun tajusin, että kello on jo yli viisi ja Helmisatama menee viideltä kiinni. No, josko jo huomenna onnistuis... tänään on nimittäin kiinni. Vaikkakin huomenna on esikoisella koulupäivä, korvaavat itsenäisyyspäivän jälkeisen perjantain nyt ja sitten silloin onkin pidempi vapaa. Ja lisäksi juniorin kanssa perhesäbä, että saa nähdä ehdinkö sittenkään... mies on meinaan viikonlopun töissä.

Maanantaina saatiin vihdoin uus sohva ja nyt näyttää ihanasti tulevan minulle tilaa työnurkkaan. Ainoa vaan, että eilen lähdimme hoitamaan asioita ja samalla katsomaan lipastoja. Yksi olisi ollut kuin tehty tuohon pöytääni, mutta siinä oli sitten liian vähän tilaa. Löysin kuitenkin itseäni miellyttävän.... ainoa vain, että eivät sitten löytäneet yhtä pakettia kolmesta varastosta ja nyt sitten odotellaan koska puhelin kilahtaa, että saa hakea. Mikäli ei löydy viikonlopun aikana käyn sitten perumassa kaupat. En heti viitsinyt sitä tehdä, kun eilen oli varaston työntekijä saikulla illalla ja myymälän työntekijät ihan hukassa varaston kanssa. Ottivat sitten puhelin numeron, että saa varaston väki tänään soitella kun saan mennä hakemaan lipastoani. Siinä onkin tilaa yhdeksän laatikon verran... saa nähä kauanko se riittää.

Sen verran on puikkoja tullut sopivissa rakosissa kilkutettua, että poikien tennarit on valmiina ja kummipojan omat aloitettuna. Meillä pojat tykkää Robinin musasta ja halusivat lyhyellä varrella ja toisen punaisena ja toisen sinisenä, kun Robinillakin on eripari tennarit.


Esikoiselle jäi vähän kasvuvaraa, mutta juniorin sukat olikin sitte justiinsa. Huomatkaa juniorin sukkamannekiini asento, ihan automaattisesti pisti jalat noin. Ja kyllä saa olla äiti tyytyväinen, molemmat aivan innoissaan sukistaan ja etenkin juniorilla koko ajan jalassa. Esikoinenkin heti kyseli saako laittaa kouluun ne, ei kuitenkaan ole laittanut, kun ei oikeen noihin lenkkareihin mahdu nauhojen kanssa. Juniorilla sitä vastoin oli eilen hoidossa mukana, onneksi hoitotäti alkoi jutella niistä pihalla, että tiesin mennä nappaamaan mukaan... olisi meinaan ollut huutoa ja itkua kotona kun olisivat jääneet.

Enemmän tykkään aamuvuoroista töissä, mutta kyllä nautin, että saan tänään mennä iltavuoroon. On meinaan raskasta olla työpäivät remppametelissä. Nyt kuitenkin joudun kärsimään siitä vain pari tuntia, kun remppaporukalla loppuu työt sitten neljältä, jipii... kuulee omat ajatuksetkin taas. Mutta nyt lähden sitten jättämään teille kommentteja, olen vain pikaisesti käynyt kurkkimassa, kun ei ole oikeen ehtinyt koneella istuskella.

Ihanaa tulevaaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Kyllä on söpön näköiset noi sukat pojilla. toivottavasti saat lipaston. meillä remontti jatkuu, tapetit saatiin eilen. Nyt on vuorossa paneelit. Saa nähdä tuleeko viikonloppuna valmista.Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatu on tai siis pitää tänään hakea, kun yrittivät soittaa ja laittoivat sitten perään viestin eilen jo töiden alettua. Tänään sitten juniorin säbäkoulun jälkeen hakemaan.

   Poista
 2. Nuo lenkkarisukat on kyllä mahtavan ihania :)
  Jos tekisin sukkia, niin tuollaiset olisi ekana listalla :)

  Oikein mukavaa viikonloppua sullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on mukava tehdäkkin, nopeita ja ei tylsää tasapaksua vaan niissä on vähän jotain. =)

   Poista
 3. On ni niin kivat ne sukat! Kelpaisi mullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua! Ihana kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset siinä. =) Edes kuvan ajan rauhassa... yleensä kova meno ja vähän väliä tappelua jostain. ;D

   Poista
 5. Kyllä on pojilla komiat tennarit! Olen tuollaisia halunut tehdä jo kauan, mutta nyt olen kerrankin iloinen saamattomuudestani - nimittäin tuo lyhyt varsi on tosi kiva. Tuolla teen sitten, kun saan aikaan. Nyt on lapaset vieneet voiton, mutta kyllä sukkien kutominen on kivaa puuhaa.
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyen varren keksimisestä saan kiittää miestä. =) Nimittäin hän alunperin pyysi tekemään itselleen lyhyellä varrella... ja vieläkään hän ei ole niitä saanut. Vaikkakin olen odottanut sitä langan väri tietoa häneltä, että ihan itseään saa syyttää. ;D

   Poista
 6. Kyllä on pojilla komiat tennarit! Olen tuollaisia halunut tehdä jo kauan, mutta nyt olen kerrankin iloinen saamattomuudestani - nimittäin tuo lyhyt varsi on tosi kiva. Tuolla teen sitten, kun saan aikaan. Nyt on lapaset vieneet voiton, mutta kyllä sukkien kutominen on kivaa puuhaa.
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 7. Ihanat tennarit, kyllä sä vaan ehdit kaikenlaista! Laitahan kuvaa uudesta sohvasta ja lipastosta, jos viitsit (tai sitten pitää tulla paikan päälle ihailemaan). :)

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun näköstä kuvaa oli tarkotus tässä joku päivä laittaa, ainaki tästä mun "työhuoneesta", pakostihan se vaan tuo sohvakin sitten näkyy. =) Saa toki tulla ihan livenäkin kattomaan. :)

   Poista
 8. On nuo tennarisukat sitten vallan mainioita:) Iloista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista