torstai 27. syyskuuta 2012

Joskus se vain lähtee jostakin

Eilen siis kävin Helmisatamassa. Pia oli saanut jo varmaan puolivuotta sitten ihailemiani Swarovskin Artemis-helmiä. Silloin vain törmäsin niihin ulkomaisissa helmikaupoissa, eikä tietenkään siinä yhdessä josta olen ulkomailta tähän mennessä uskaltanut tilata. Siinä sitten mallailin niiden kanssa ja mukaan tarttui muutakin Swarovskia (pyöreitä, Saucer-helmiä sekä kuutioita). Korviksia suunnittelin, mutta kotona se sitten muotoutui. En oikein tiennyt millaiset korvikset tekisin, niin lähti siksi enemmän noita kavereita. Selvää minulle oli, että nämä vaatii hopeaa kaveriksi. Tilasin muutama viikko sitten hyvin pientä 1,6 mm papuketjua ja toista vieläkin pienempää, jota en nyt käyttänyt. Artemiksia oli (ehkä jopa onneksi) vain kahta väriä Helmisatamassa, kirkas ja savu. Nimittäin todella rakastuin näihin. Ensin tulikin riipus, johon käytin tuota valmisketjua.


Tästä tuli ihana! Tässä siis kirkkaat Artemikset, pyöreät fuksian sävyiset ja keskelle tais mennä 6 mm hopeahelmi. Tuo ketju oli niin pientä, että pieninkin lukko piti linkittää, mutta onneksi se onnistui kivasti. Valitettavasti tänään ei enää töiden jälkeen ollut kunnon valoa kuvaukseen, niin tuosta lukkokieputuksesta en sitten kuvaa yrittänytkään. Toisista sitten tuli ne korvikset.


Näisen kaveriksi päätyi nuo saucerit, ne ovat kirkasta ab:tä ja artemikset sitten ne savuiset. Ihan muutaman lenkin pätkä erilaista valmisketjua välissä, sekä pallopäisen korupiikin vuoksi artemiksen toiseen päähän myös 2mm hopeahelmi. Nuo saucerit tuossa artemisten kuvussa näkyvät ihanasti kunnon valossa lävitse, valitettavasti vain se valo uupui. Näistäkin tuli upeat. Sitten vielä kuutioista syntyi simppelit korvikset.


Samaa ketjua mitä toisissa korviksissa kirkas ab ja fuksia kuutio, eri tasossa. Nämä on sellaiset pientä arjen luksusta korvikset selkeästi. Tykkään myös näistä. Ja mikä parasta kummat vain käy kaulakorun kanssa, toisissa samat sävyt ja toisissa samoja helmiä, niitä ihania artemiksia. Pakkohan mun oli sitten käydä helmikauppalistaani lävitse netissä, mutta ei... onnekseni kuitenkin löysin itselleni uuden tuttavuuden, josta näitäkin saa useampaa sävyä... onneksi huomenna on tilipäivä. Muutenkin vaikutti oikeen hyvälle kaupalle, tässäpä teillekkin linkki pienenä vinkkinä, eli Bohemia, kannattaa käydä tutustumassa. Ja kaupoista puheen ollen, onko kukaan tilannut tuolta Virolaisesta Mimikosta? Mielipiteitä ja kokemuksia olis kiva kuulla. Ja sitten vielä kollaasi koruista käytössä.


Ja klik klik kuvaa, niin hippasen isompana ehkä näkyy paremmin. Mä kuitenkin joudun sen kuvatilan vuoksi vähän näidenkin kokoa rajoittamaan. Ja kuvatkin on mitä on, ainakin tuo artemiskorvis on aika sumea, mutta ehkä siitä jotain selvää saa. Toinen arvontapalkintokin etenee, luottavainen siis arvonnan starttaamisen viikonlopun aikana suhteen. Olipas taas kielellinen kukkanen tuo lause, mutta kun ei oikeasti nyt onnistu sitä järkevämmin muotoileen. Pojat nukkumassa ja rauha talossa lisäksi huomenna iltavuoro... tää alkaa värkätä jälleen kerran.


13 kommenttia:

 1. Jopa on kauniit korut! Säihkettä ja kimallusta♥
  Minähän tilasin sekä Mimikosta että Pärlipesasta, odottelen lähetyksiä saapuviksi näinä päivinä. Kerronpa sitten mitä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja ei kuitenkaan ole liikaa blingiä, tasapainoisesti mun makuun.
   Luinki sulta tuosta Pärlipesän tilanteesta, kerrohan sitten myös tuon Mimikon tilanne. =)

   Poista
  2. Nytpä muistin Mimikon...kesti kauan tulla paketti. Ja en oikein ole tyytyväinen valikoimaan...muuten ei mitään vikaa, mutta tykästyin Pärlipesaan.

   Poista
 2. Oi miten kauniita !
  Nuo alimmat korviksetkin kuutioineen, on kivat !

  Taas tuo otsikko on niin minuunkin sopiva. Jostain se aina lähtee, vaikka pienestä virkatusta neliöstä. Eikä todellakaan tiedä, mikä on sitten lopputulos. Se vasta kivaa onkin , eiks niin :D ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se parasta on, jos lopputulos on ihan muuta mitä haki, mutta kuitenkin omasta mielestä vielä parempi siten... on meinaan joskus väännetty tuskassa kaulakorua, joka ei suostunu mun mielen mukaiseksi muotoutumaan, mutta ei erilaisena miellyttäny laisinkaan. ;D

   Poista
 3. Voi kun taas kauniita koruja.Kuutiokorvikset tosi söpöt. Olet tosi ahkera. Kerkeät tehdä koruja ja muuta nopeampaa kuin itse ehdin lukea blogiasi;) Upeita töitä.
  -kissatyttö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ahkera, välistä tuntuu etten saa mitään aikaan vaikka kuinka yrittäis, mutta sitten välistä ei tahdo kädet pysyä matkassa kun mieli pulppuaa. Että se on vaan taas pulputi pulputi kausi menossa. =)

   Poista
 4. Säkin oot shoppaillut ja törsännyt! Mutta ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Jos se "kuume" iskee ja masu alkaa kasvaa. Niin kerro mulle, olisi se äitiysasu valmiina :)

  VastaaPoista