sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Minun oma "työhuone"

Nyt ei ole valmista millään saralla, mutta kun sain tämän oman pajani suhteellisen hyvälle mallille, niin teinpäs siitä sitten kollaasin. Halukkuutta kun oli kuviin ainakin parilla ihmisellä.


Tämmönen on siis valtakuntani. Tuossa keskellä oleva nalle on minun rakas. Olen sen itse tehnyt kahdeksantoista ikäisenä. Kävin viikonlopun kestäneellä antiikkinalle-kurssilla ja tuossa on siis sen kurssin tuotos. Käsin ommeltu, sahajauhoilla täytetty, pää ja raajat liikkivat, äänilaitteen sisältävä perinteinen antiikkinalle. Alkaahan sillä jo ikääkin olla, että saanen sanoa antiikiksikin. Ainoastaan jaloista toinen on himpun toista pidempi, mutta se ei minua haittaa, olenhan myös tämän synnyttänyt. Harmikseni en vain tiedä mihin ovat kaavat joutuneet, olisi kiva väsätä näitä edelleenkin. Silloin opiskelijana en raskinut useamman nallen materiaaleja hankkia ja nyt kun raskisi on kaavat ties missä. Hintaahan noille tulee aika hurjasti, tässäkin on halvinta teddykangasta, mutta kirpaisi se silti silloin.

Tuossa korissa sekä pöydällä olevassa toisessa korissa on pieniä keskeneräisiä neuleita yleensä (nallen alla ei tällä hetkellä mitään), kun ne saa niihin kissoilta suojaan. Vaikkakin kun tuon toisen korin muutama viikko sitten markkinoilta hankin yritti Romppu sinne itseään vääntää jos minkälaisesta kulmasta. Muuten olisi varmaan mennytkin mutta kun siinä on kantoripa, joka oli suuresti tiellä. Rahit tosiaan muuttivat tuohon ikkunan alle. Lipasto on vain lastulevyä, kun puisista ei sitä sopivaa löytynyt ja jos löytyi oli hinta sitten ylitse tonnia, huh sanon minä.

Esikoisella oli tänään säbä treenit ja me juniorin kanssa kävimme sitten Prismassa sillä välin, muutama kerä lankaahan sieltä sitten tarttui mukaan. Ja se pussi jäi tuohon lipaston päälle kuvatessa. Aamulla oli vähän liian hämärää kuvata, mutta silloin olisi Romppu oikein makeasti pötköttänyt oikosenaan tuossa. Siitä vaan ei sitten tullut kuvaa.

Perjantaina tosiaan neljän aikaan ottivat yhteyttä, että puuttuva kolli löytynyt. No, iltavuorosta sitä ei sitten päässyt hakemaan. Eilen ensin aamusta juniorin kanssa käytiin perhesäbässä ja sieltä sitten hakemaan kollia. Kolme-neljä tuntia sitten ähräsin tuon kanssa eilen. Sitten menikin aikaa järjestellessä tavaroita paikalleen. Onnekseni kaikki laatikot eivät heti täyttyneet, jipii.

Nyt olen sitten keksinyt arvonnan palkinnot, mutta ne pitää vielä tehdä. Tällä viikolla siis tiedossa arvontaa, joten pysykää kuulolla.

Olen tässä myöskin miettinyt, että oisko teissä halukkaita jonkinlaiseen pikkujouluvaihtoon? Mikäli kiinnostusta löytyy, voisin sellaisen järjestää.

Nyt lähden värkkäämään! Hauskaa sunnuntaita!

Muoksista: Unohtui tuossa aiemmin, kun on nyt niin vauhti päällä. Esikoisella siis oli eilen koulua, heillä oli kamerakävelyä. Eli kävellen hankittiin (kilometrikorvauksella) rahoja yhteen uuteen turvakameraan koulun alueelle. Esikoinen oli sitten sen kolmen tunnin aikana kävellyt ja osittain juossut kahdeksan kilometriä. Minusta aika hurja määrä ekaluokkalaiselle, kun tuo kolmetuntia vielä sisälsi ruokailunkin. Ihan aidosti hämmästyin, kun poika näytti minulle leimakorttinsa. Kyllä olin taas ylpeä äiti!

18 kommenttia:

 1. Tuollainen työhuone on tosi kiva ja tarpeellinen.
  Voi jättää työt kesken ja sieltä ne sitten löytyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sitä ihan voi jättää kesken, mutta tuossa työpöydässä on keskimmäinen laatikko sitä varten mulla, että saan nostettua keskeneräiset korut ja tarpeet siihen. Meillä kun pojat ja kissat on muuten näpelöimässä niitä. =)

   Poista
 2. Olispa vaan tuollainen...ehkä sitten joskus...
  Vaihdot on aina kivoja. Lähdin mukaan joulurekeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä itsekkin kerkes tovin haaveilla, mutta sitten yhtäkkiä huomattiin tuo nurkka olevan oivallinen siihen tarkoitukseen ja pikkuhiljaa olen sitä nyt rakentanut. =)
   Eli ainakin yksi osallistuja olisi. =)

   Poista
 3. Hyvää sunnuntai-iltaa tai pikemminkin yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan hyvin tuli nukuttua, varmaan sun toivotus autto asiaa. =)

   Poista
 4. Oijoi...kyllä tuossa kelpaa työskennellä. Minulla on paikat niin hujanhajan jotta kuvaa on ihan mahdoton saada.
  Joulurekeen lähdin minäkin mukaan, mutta voisihan sitä tähänkin kivaan mukaan itsensä lykätä ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä nurkka auttaa asiaa, kun aiemmin oli kaikki siellä ja täällä, niin kaaostahan se oli. =)
   Minäpä ilmottelen jos tässä osallistujia hyppää mukaan. ;D

   Poista
 5. Mulla ei edes ole mitään nurkkaa! Keittiön pöydällä sillon harvoin kun viittin raivata tilaa ja etsiä ompelus värkkejä ympäri kämppää! Mutta nalle on upea! Sillä on aikaslailla tunne arvoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle on yksi minun pojista. =) Sillä on nimikin ja rakas on.
   Tämä mun nurkka on ollu vähän sellanen ylimääränen tila, jossa on ollu ties mitä huonekalua ja aikaa otti ennen tämän tilan hyödyntämisen hoksaaminen. ;D

   Poista
 6. Jaahas että tommoinen nurkka, ihan jees. Nyt löytyy vierestä kaikki tarvittava. Komea sohva. Maija Mehiläinen ottaa suhun kohta yhteyttä, tennari sukkia tilaa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
 7. Pojalla on aina ollut jaloissa virtaa. Mihin sen muuten käytäisi kuin kävelyyn ja juoksuun. Hänhän juoksee syödessäänkin, jalat heiluu koko ajan. Mummin elohopea.

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköinen työnurkkaus tuli, valoakin taitaa riittää isosta ikkunasta. Ja mitä nyt kuvista näin sohvaakin, niin näytti tosi hyvältä. On ilmeisesti tummanharmaa kulmasohva? Jotain sellaista meillekin haaveilen... sitten joskus. :)

  Hurjan pitkä matka tuo 8km! Siinä on kyllä vauhtia pidetty yllä! :O

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa riittää kesällä, mutta kyllä nyt jo tarvii lisävaloa. Lamppua tänään olinkin metsästämässä... kun ei taho sitä silmää miellyttävää vaan tulla vastaan ja sellaista joka sitten oikeasti myös valaisee.
   Kyllä ihan oikein sohvan kattelit.Tuossa nallekuvassa oikean sävyneinkin. Lamppujen lisäksi (suunniteltiin tuohon seinään lukuvaloa myös sohvan yläpuolelle)ois metsästyksessä vaaleampi matto tuohon sohvapöydän alle.
   Kyytiä on kyllä poika pitäny. ;D

   Poista
 9. Kiitos Kati, mieltäni lämmittävästä kommentistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on, ei siinä voinut muuta sanoa. =)

   Poista