perjantai 7. syyskuuta 2012

Pingotuksesta

No niin, nyt on se kolmaskin (toinen) kuvattu. Tänään irrottelin neulat ja päättelin langanpäät ja kuvasin sen. Nyt en oikeen tiedä alkasinko tappelemaan niiden korvisten kanssa vai mitä oikeen tekisin tässä. Vapaa päivä meinaan, sitten onki koko viikonloppu töitä ja lisäksi ens viikko, että ihana seitsemän päivän putki edessä. Töissä on kaikilla vähän pinna kireällä, kun on oikeen härdelli päällä, ei siis putki kauheesti hymyilytä. Mutta jos tässä nyt pari kuukautta jaksais rempan keskellä. Myönnän on myös itsellä vähän tiukemmalla. Se siitä siis ja takasin tekeleisiin.


Kyllä, todellakin ihastuin tuohon laine-sukkien kuvioon ja kun muutenkin oli suunnitelmissa tuubihuivi itselle, niin valintahan oli selvä. Hiukan vyötteen tietojen mukaan laskeskelua ja lähdin kokeilemaan kepillä jäätä ja loin pyörölle 220 silmukkaa. Hyvähän siitä tuli, ja pingotuksessa oikeen pääsi oikeuksiinsa tuo kuvio. Lankana  oli siis se Dropsin Baby Merino. Vähän reilu 50 gramman kerä siihen meni ja siitä toisesta sitten syntyi ne eiliset vauvan sukat, vieläkin olisi himppu jäljellä... ehkäpä kokeilen saanko siitä vielä vaaville tumput, tai sitten pistän jämälankakoriin. Tämä oli sitten hankala kuvattava, mutta tässä nyt pari kuvaa kaulassa. Ensin vähän löysemmällä ja sitten vähän kireemmällä kiepillä.Lanka on ihanan pehmeää ja siksi tuo huivi jäikin heti kaulaan, kun meinaa vähän tuon flunssan takia viluttaa vieläkin. Mulla onkin oikeen arsenaali villaa päällä tällä hetkellä. Sukat, tuo tuubi, viime syksynä tekemäni liivi sekä revontuli harteilla ja nyt on hyvä ja lämmin olla. Että on kumma jos ei flunssa taltu, kun vielä hörpitään yrtti teetä kera hunajan.

Nyt kun saisi päätettyä mitä alkais tekemään, kun noiden korujen kanssa olen jumissa niissä korviksissa. Ideoita kyllä on, mutta ei osaa alottaa kun aina päätyy koittamaan uudella tavalla totetuttaa ne korvikset, joka ei sitten olekaan hyvä, jne...  Olen myös yrittänyt taas pienennellä vanhoja kuvia vaihteeksi... mutta joku nyt mättää ja en pääse muokkaamaan niitä. ARGH!

Nauttikaa tulevasta viikonlopusta ja vapaistanne, minä nautin tästä päivästä.

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja niin ihanan värinen tuubi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todella todella pehmeä, rakastuin sekä kuvioon, että lankaan. =)

   Poista
 2. Upea väri ja kuvio :) Kovalta kuulostaa tuo työputki, muista levätä välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekkin. =)
   Lepääminen, mitä se on? :O
   Putki yleensä tietää tuotteliaita iltoja, levätään sitte putken jälkeen. ;D

   Poista
 3. Kaunis tuubihuivi ja ihanan värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa keveää väriä syksyn synkkyyteen ja asusteena piristää tumman värisiä vaatteita. =)

   Poista
 4. vähän olet taas ihanuuden tehny. rakkaudella äiti. jaksamista töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksanhan minä. =) Ihana kun onnistuit kommentoida!

   Poista